Comunicació · 10 de Març de 2022. 10:42h.

El Nacional també fa trampes

Penja un vídeo contra el director d’e-notícies però talla la part final

El Nacional també fa trampes

El digital El Nacional, que dirigeix el periodista José Antich, ha tallat un vídeo de la roda de premsa del Govern que va tenir com a protagonistes la portaveu de l’Executiu, Patrícia Plaja, i el director d’e-notícies, Xavier Rius.

Rius va preguntar a la consellera de Feminismes, Tània Verge, que "han estat quinze minuts parlant de la violència patriarcal. Això és culpa de l’home?". Verge va respondre que "hem estat parlant de la pressió estètica, que és una forma de violència simbòlica contra les dones".

“Quina és la pregunta, senyor Rius?”, va intervenir aleshores Patrícia Plaja. “Si vol li repeteixo per tercera vegada”, va replicar el periodista, per tot seguit preguntar si “tot això és culpa de l’home, jo fins i tot em sento culpable”. “El patriarcat és un sistema”, va contestar Tània Verge. “Com es pot imaginar no em sento inclòs”, va sentenciar Rius.

Patrícia Plaja va apuntar aleshores que “ningú li ha demanat tampoc la seva opinió, eh?”. Rius, per la seva banda, li va recordar que “vostè un dia la va expressar sobre mi”, en referència a les acusacions de “masclista” i “racista” que va fer la portaveu mesos enrere en roda de premsa oficial sobre el director d’e-notícies quan aquest no hi era present per defensar-se.

"La cara d'estupefacció de Tània Verge, consellera de Feminismes i Igualtat, davant del comentari desafortunat d'un periodista en roda de premsa durant el 8M", ha explicat El Nacional en un vídeo publicat al seu compte d'Instagram.

Aquest mateix diari l'any 2020 va publicar una notícia sobre la sessió de la comissió de control de la CCMA on tractava d'"unionista" el director d'e-notícies, que, posteriorment, va visitar la redacció del digital per parlar amb José Antich.

També es va queixar que l'any 2017 el van acusar de fe-li "la feina bruta a la Guàrdia Civil". "Xavier Rius [entonces Javier Tejedor] escribía unos artículos en La Vanguardia que le venían directamente dictados por Luis Roldán", afirma l'article de Nicolas Tomás.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Ojotuerto, Calafell.TAB, 11/03/2022 - 09:03

Igual que Putin señalando a periodistas disidentes del régimen oficial, recordad a Anna Politkóvskaya !!! Gran video señor Rius. La campanyeta orquestada para tapar las vergüenzas ( y las torpezas) de puigdemont.

#5 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 10/03/2022 - 11:59

No faci cas, Sr Rius. El nacional es un diari digital on manipulen i donen noticies fake.

#4 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 10/03/2022 - 11:32

Ha sido fantástico poder observar de primera mano donde va nuestro dinero. Por lo bajo treinta y cinco monitoracos full HD de 30 pulgadas con sus respectivas CPU, el sueño de cualquier gamer, no había visto tantos en tan poco espacio. Eso emociona. La verdad es que en Cataluña se vive en el mejor de los mundos posibles.

#3 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 10/03/2022 - 11:04

sean torticeramente retorcidos, simplificando todo? ¿No será el gabienete de prensa del Departament d'Educació? En caso positivo no es delito alguno, es propaganda sin haber realizado cursos provinientes de Alemania, que dicen que eran e igual lo siguen siendo, bien no ahora es Rusia, tema fake news.

#2 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 10/03/2022 - 11:03

En el Nacional también deben padecer la "presión estética". Pero no ha quedado claro si se la producen los calzoncillos del chino o el señor Rius. Les debe hinchar los guebos.