Publicitat
Comunicació · 7 de Setembre de 2020. 14:53h.

El Nacional tracta de “reina” un presentador de TV3

El digital de José Antich fa insinuacions sobre l'orientació sexual de Ricard Ustrell

El Nacional tracta de “reina” un presentador de TV3

El Nacional, que dirigeix José Antich, ha fet una crònica on se’n riu de l’aspecte del presentador de TV3, Ricard Ustrell, a la vegada que fa insinuacions sobre la seva sexualitat. El digital tracta de “reina” Ustrell i critica que s’hagi posat una arracada.

La crònica està signada pel periodista Marc Villanueva, que ja acumula diversos articles on deixa verd el presentador de TV3. Les crítiques de Villanueva a Ustrell van provocar fins i tot la queixa d’ERC, que en una sessió de control a la CCMA va expressar el seu malestar.

“Hi ha molta literatura sobre què significa en un home dur una arracada només a l'orella dreta. Google n'és ple d'interpretacions”, diu Villanueva, que, sense esmentar-lo, recupera el tòpic que apunta que un home amb arracada a l’orella dreta és homosexual.

“Ricard Ustrell és l'Ana Rosa de TV3. Aquest dilluns han tornat als matinals les reines de la TV: la Quintana a Telecinco i Mònica López a TVE. A TV3, Ustrell. El director, productor i presentador de Planta baixa amplia horari, d'onze a dues del migdia, i ho celebra com Ana Rosa, amb canvi de look”, apunta.

“Mentre la de Telecinco es punxa bótox, Ustrell es limita a penjar-se una arracada a l'orella dreta. Un nou look transgressor per ser l'únic presentador masculí de la graella de TV3 amb bijuteria a l'orella”, assenyala el periodista d’El Nacional.

“El Planta baixa està adscrit a Entreteniment però no entreté. L'aro a l'orella dreta és un toc diferent. El cèrcol d'arracada fa estrany i li queda com a un Cristo unes pistoles”, afegeix.

“Hi ha molta literatura sobre què significa en un home dur una arracada només a l'orella dreta. Google n'és ple d'interpretacions. El millor és pensar que se la penja perquè li dona la gana. O perquè parlin d'ell”, conclou.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 08/09/2020 - 12:45

Durant el glorios regnat de la Imelda Ferrusola aquest xicot nomes hagues pogut aspirar a ser poca cosa mes que vicetiple del Molino.

La barreja de nostalgia, rancunia i enveja instrinsecs i una absencia absoluta de dignitat es el que sempre ha caracteritzat a l´abjecte Pepeantichisenyora

Ex fructibus eorum cognoscetis eos. A que si Pepe ?

#14 Marcial, Santa Coloma, 08/09/2020 - 08:21

Si tú me dices ven, lo dejo todo si tú me dices ven, será todo para ti mis momentos más ocultos,
también te los daré, mis secretos que son pocos, serán tuyos también.

Si le gusta el chico que le escriba una carta de amor y se deje de rodeos. Vaya par de lazis más raritos.

#13 Vigatano, Vic, 08/09/2020 - 07:02

A quien le extraña? son fachas, como blas de pedo

#12 EL CATALÀ EMPRENYAT .. UN HOME NORMAL VA CON EL PELO CORTO NO CON MELENAS NI PENDIENTES ARRACADES UNA COSA SEAN MARICONES OTRA COSA BAL, ¿ lLI FEIA TANTA FALTA POSAR-SE LA ARRACADA ? ARA MOLTA GENT NO LI AGRADARA TAN .AMI NI ME AGRA, 08/09/2020 - 03:15

ANA ROSA QUINTANA DE TELE -5 LLega muy cambiasa SI ,Pero sigue siendo toda una mujer de armas tomar , tira a dar cuando dice algo .LO DE TV-3 Es diferent NO ES ANAR CONTRA ELS OMOSEXUALS NO.És que algunos de ellos se pasan .aixo de la arracada es dirlis als de LA EXTREMA DRETA SOU UN MARICON .y ja saben que fan els de la Extrema dreta

#11 Masias , Mis posaderas , 07/09/2020 - 22:29

Han visto ustedes el lunar que luce Don Pepito Antich en la mejilla ?

No les recuerda al que llevan las folclóricas ?

Ejem....... Ejem..... Pues eso