Publicitat
Comunicació · 5 de Maig de 2011. 10:03h.

El narrador de TVE demana perdó als barcelonistes

"Demano disculpes a totes les persones que s'hagin sentit molestes" per la retransmissió

El periodista de TVE Sergio Sauca, el narrador de l'últim Barça-Madrid de la Lliga de Campions emès per La 1, ha demanat disculpes pels comentaris partidistes que va oferir durant la retransmissió del partit de futbol i s'ha unit al seu company de feina Rubén León, per defensar-se de les crítiques que han rebut en les últimes 24 hores per les consideracions que van fer a favor del Reial Madrid durant i després de la trobada esportiu.

"En nom de Rubén demano disculpes i en el meu propi a totes les persones que s'hagin sentit molestes", ha manifestat Sauca durant una entrevista al programa de ràdio La Ventana, de la Cadena SER.

El presentador de la secció esportiva del telediari de TVE ha defensat el treball del seu col·laborador Rubén León quan va entrevistar en el post partit al porter madridista Iker Casillas. El reporter va dir al porter en un moment del diàleg: "Quan vegis el gol anul·lat a Higuaín, crec que t'enfadaràs més" en una clara defensa dels interessos madridistes.

Sauca ha negat que a TVE hagin pres partit pel Reial Madrid i ha dit que el més important és l'espectacle que ofereix aquest tipus d'esdeveniments. "També dic, jo el primer, que de vegades estem més o menys afortunats, però d'això a treure conclusions que a TVE volem una cosa o una altra, de veritat que no. Partidisme de veritat que no. Si hi ha una vegada que em torno boig, és amb la vermella", ha afegit.

De la mateixa manera va rebutjar els atacs que ha rebut a través del Twitter. "Per descomptat en el meu cas no em vaig pronunciar en cap jugada polèmica. No vaig mostrar partit per res. Per això, em sorprèn que en determinats mitjans d'Internet, especialment Twitter, s'estan posant a la meva boca coses que són falses i el problema és que alguns diaris molt seriosos ho estan donant per cert ", ha afegit.

El periodista de TVE Sergio Sauca
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#30 Dolors, carcaixent, 07/05/2011 - 08:39

Sorprenent la falta de professionalitat ? NO! de ninguna manera. Com podeu decantar-vos tant descaradament pel Madrid? són més espanyols? són millors jugadors? paguen més impostos? més educats? Cal reflexionar moltes i moltes coses sobre la manca d'imparcialitat=professionalitat de TVE.

#29 Mariona, Barcelona, 06/05/2011 - 15:56

Aquest tipus d'individus actúen com els nens petits: primer fan la malifeta, i després demanen perdó i diuen que no ho faran més. Fins que hi tornen una altra vegada. NO TENEN CAP MENA DE VERGONYA....!.

#28 Ivan, BCN, 06/05/2011 - 15:22

Aquest paio hauria de ser cesat! Demana disculpes per si algú s'ha sentit ofes, no per ser un hooligan madridista pagat amb diners públics. A sobra, escalfant la roda de premsa donant el seu veredicte a Casillas, tot i que l'enquesta que es va fer al propi canal ja l'advertía que feia pudor. FORA

#27 ramon , barcelona-c, 06/05/2011 - 13:43

No confodras , en cap moment ha reconegut que va ser una esviaxada retransmisió , prefereixo que continuin actuant així, queda mes clara l'antipatía mútua .

#26 O en la lliga Anglesa, O en la Italiana, 06/05/2011 - 09:06

El Barça s'hauria de plantejar seriosament jugar a la lliga Francesa, és més pacífica, s'hi valora més el futbol i així no hauriem de competir en desigualtat mediatica ni esportiva. A més actualment el Barça ja juga en una lliga estrangera

#26.1 Ramon, Barcelona, 06/05/2011 - 10:55

Europea, europea. Lliga europea. La Champions (els ingressos que proporciona i els consegüents pressupostos) duu a què les lligues estatals siguin com la de handbol: el campió ha de guanyar sempre i els outsiders queden a distància sideral. Lliga europea i una crosta espanyola menys.