Publicitat
Comunicació · 8 de Juny de 2011. 15:57h.

El negoci de l'acampada

Un sociòleg proper als 'indignats' s'oferta als mitjans cobrant entre 150 i 250 euros per article

El negoci de l'acampada

Dídac S. Costa, a l''Àgora'

Dídac Sánchez Costa, sociòleg proper als 'indignats' que ha estat a l'acampada de Plaça Catalunya, ha passat de ser un 'desconegut' per al gran públic a sortir per TV3 i a oferir-se a donar la seva opinió als mitjans de comunicació previ pagament.

El sociòleg, després d'haver sortit al programa Àgora, de la televisió púbica catalana, segons afirma ell mateix, te un 'catxé' més alt. En un mail que ha enviat a diversos mitjans de comunicació,  aprofitant "la llista de correus i contactes amb premsa" de l'assemblea de Plaça Catalunya, ofereix un article donant "la visió real del que passava més enllà de les càmeres" durant la intervenció dels Mossos a l'acampada.

"Si us interessés, és important que no esborreu la frase de dalt on deixo clar que es una opinió personal, i no un text conjunt de l'acampada", explica, abans de dir que "el meu catxé ha pujat una mica amb la intervenció a l'Àgora, molt felicitada per moltíssima gent". "Si us interessa, demanaria una contribució econòmica molt raonable de 150 a 250 euros", afegeix.

Dídac S.Costa ha explicat a e-notícies que fins ara "mai havia cobrat per publicar", però que l'interès d'alguns mitjans sumat a la situació actual ha fet que hagi decidit posar preu a les seves opinions. D'aquesta manera, un primer article seu costa 150 euros.

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#41 Daniel, St. Adrià del Besòs, 21/06/2011 - 12:24

Se podría llegar a creer que la prensa digital es libre e independiente pero no lo es. También trabaja para el poder político y el poder neoliberalismo.

#40 didac s.-costa, barcelona, 13/06/2011 - 13:09

nunca he cobrado ni cobraré por colaborar con los medios, Y menos aún acerca del movimiento de las plazas liberadas. Estaba vendiendo a medios corporativos un artículo periodístico de análisis sociológico, que ya está gratis en www.didaccosta.wordpress.com. Al ser radical, manipularon el mail.

#39 Miguel Somalo, Barcelona, 10/06/2011 - 21:03

Pero que poquita cosa sois, tener que agarraros a semejantes demagogias para poder criticar un movimiento que os deja a todos los lameculos del capitalismo (a los que vivís de él y a los tontos útiles que os rien las gracias) con el culo al aire.

#38 Carmen Larraburu, Sant Cugat, 10/06/2011 - 20:07

És molt injust tildar de " Negoci de l' acampada" a una persona, sociòleg, que ha volgut vendre un
" reportatge sociològic" d' un fet que ha viscut i observat. Negocis són altres coses...

#36 EMILI, barna, 10/06/2011 - 13:03

Lo normal cuando haces un trabajo es que cobres y 150 euros por un articulo de prensa no me parece una cantidad nimucho menos desorbitada