Publicitat
Comunicació · 4 de Juny de 2022. 18:44h.

El nen mimat de TV3

La cadena tornarà a confiar en Ricard Ustrell pel dissabte a la nit malgrat que va deixar penjat el FAQS

El nen mimat de TV3

El periodista Ricard Ustrell tornarà a ocupar la franja de dissabte a la nit a TV3 amb un nou programa que substituirà al Preguntes freqüents, malgrat que a finals del 2017 el propi periodista va decidir abandonar el FAQS. Ustrell, posteriorment, també ho va fer amb 'El suplement' de Catalunya Ràdio, el programa dels caps de setmanes.

Ustrell que actualment presenta el Planta baixa deixarà el programa per passar a presentar un 'talk show' en directe, amb entrevistes, convidats, públic al plató i una banda musical. A més el Tot es mou, que ocupa l'horari de sobretaula i el Planta baixa, que ara s'emet als matins, intercanviaran els seus horaris la propera temporada.

La carrera d'Ustrell a la CCMA es va disparar després de la broma telefònica que el programa 'Tot és molt confús', de Catalunya Ràdio, li va fer al llavors Rei Joan Carles per felicitar-lo pel seu aniversari l'any 2011.

La broma va acabar costant el càrrec al presentador, Pere Mas, però Ustrell va continuar a la Corporació. Pere Mas va ser recol·locat en diverses tertúlies de mitjans públics i privats com ara Rac1, a més de dirigir el programa Preguntes freqüents que deixarà d'emetre's aquesta temporada.

En aquesta broma, que no es va arribar a emetre, però es va filtrar a les xarxes, Ustrell va dir que trucava en nom del senyor Mas (Pere Mas) per felicitar el Rei, i el personal de la Sarsuela va posar en contacte a tots dos, pensant que es referia a Artur Mas.

Dins de la CCMA, Ustrell no només ha abandonat el FAQS. El 2018 va plegar d'El suplement, el programa de caps de setmana de Catalunya Ràdio, per diferències amb el director de l'emissora Saül Gordillo. El seu substitut va ser Roger Escapa.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Mari, Conazzo della piaggia , 06/06/2022 - 11:14

Yo es que desconozco a esta fauna refitolera, tengo la TV3 sin sintonizar...

#8 TV3 com el Titànic..., Vic, 05/06/2022 - 14:49

El cau de sangoneres de TV3 s´enfonsa cada día més...audiència marginal (falsejada amb audímetres no representatius de la realitat plural de Catalunya), plantilla plena d´endollats totalment sobredimensionada, si no fos per els exagerats fons públics destinats, desapaerixería en dos díes.

La audiència real segur que no arriba al 5%.

Un

#7 A.Bcn, Barcelona, 05/06/2022 - 13:56

Otro al que tarde o temprano habrá que ajustarle las tuercas. No es concebible que ninguno de estos parásitos y esparcidores de odio se vayan a ir de rositas.

#6 Barcelonés , Barcelona no es Cataluña , 05/06/2022 - 10:00

En TV3:
Falsean las audiencias
Roban dinero de la Sanidad en plena pandemia
Es un órgano de propaganda política
Insultan continuamente a los catalanes
Carecen absolutamente de pluralidad
Su inmoralidad no tiene límites
Son básicamente parásitos

#5 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 04/06/2022 - 21:20

Es perfecto, suave como el borreguito de Norit, feminizado, un ejemplo de la nueva masculinidad. Para contrapunto ya están los colaboradores, que seguro serán los mismos seres indiferenciados e intercambiables de otras veces, más algún pistolero vasquito del Bilbao viejo.