Publicitat

La cadena pública dedica gairebé tres minuts del TN al diputat de la CUP que serà jutjat per desobediència

El nou heroi de TV3

El Telenotícies migdia de TV3 d'aquest diumenge ha dedicat gairebé tres minuts a parlar sobre Pau Juvillà, el diputat de la CUP que serà jutjat aquest pròxim dilluns per desobediència al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

La cadena pública s'ha desplaçat fins a Lleida per parlar amb el protagonista en un acte de suport a la ciutat. A més, a la peça també ha intervingut l'advocat del diputat de la CUP, Carles López, i han oferit imatges de la causa contra Quim Torra que va provocar la seva inhabilitació.

Pau Juvillà serà jutjat per desobediència, ja que l'any 2019 en període electoral no va retirar llaços grocs a l'exterior del seu despatx a l'Ajuntament de Lleida com a president del grup municipal Crida CUP, tot i que la junta electoral li havia ordenat treure'ls.

ll1.jpg

El diputat ha afirmat que "anirem al jutjat a defensar que el que vam fer en defensa a la llibertat d'expressió". També volgut recalcar "l'existència de la repressió contra l'independentisme", en declaracions a TV3.

Carles López, l'advocat de Juvillà, ha assegurat en declaracions a la cadena pública, que "la simbologia política no les poden exhibir en període electoral les institucions, però si la poden exhibir els partits polítics".

adv1.jpg

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Doctor, Barcelona, 22/11/2021 - 20:43

Carles López, el abogado de Juvillà, ha asegurado en declaraciones a la cadena pública, que "la simbología política no las pueden exhibir en período electoral las instituciones, pero si la pueden exhibir los partidos políticos". ¿Dónde aprobó la carrera de derecho? Los puso en su despacho del ayuntamiento, que es institución

#7 gurguri, barcelona, 22/11/2021 - 12:40

Esta tarde tendremos a la angelical MELERO en TV3n alabando a este nefasto personaje que está en la Mesa del Parlament.

#6 FRIKI FLUIX, Tarrasa, 22/11/2021 - 11:26

A treballar a l´obra, gandul!!

#5 Arnau, Barcelona, 22/11/2021 - 10:00

Ni en les dictadures mes madures del planeta han aconseguit mai el segrest i robatori d'una cadena de tv publica, finançada amb centenars de milions d'eur, i pervertir-la per ús propi predicant l'odi, el resentiment i el sectarisme descarat. Es prioritari fer neteja a l'organisme de dalt a baix, i tornar-la a la neutralitat o tancar-la.

#4 Oriolgután, Marbella, 21/11/2021 - 23:50

Es triste que al final un derecho como la libertad de expresión lo estamos convirtiendo en patrimonio y escudo de los violentos que se amparan en el para justificarlo todo (incluso agresiones y otros delitos), y no conciben que los que no piensan como ellos puedan opinar y expresarse también en base a este derecho.