Publicitat
Comunicació · 14 de Juliol de 2021. 16:30h.

El País acomiada el seu exdirector

Antonio Caño ho atribueix a "raons ideològiques"

El País acomiada el seu exdirector

Prisa, ha acomiadat de manera immediata a Antonio Caño, el que fos director d'El País entre 2014 i 2018. Al juny de 2018, Caño va ser substituït per Soledad Gallego-Díaz al capdavant de la capçalera de Prisa, un fet que va coincidir amb l'arribada del PSOE de Pedro Sánchez a la presidència del Govern epsanyol.

Actualment, Caño ocupava un càrrec sense responsabilitat, ja que era assessor digital del grup empresarial, i publicava un article d'opinió mensual. El mateix Caño ha publicat una nota en el seu compte de Twitter per expressar "la incomprensió i el dolor que sento davant una decisió que interromp, per telèfon, de manera fulminant i sense possibilitat si més no de punts de vista amb els responsables del diari, més de 39 anys de treball a El País".

El periodista assenyala que l'acomiadament s'ha produït "després de diversos incidents amb la direcció del periòdic relacionats amb el contingut de la Tribuna d'opinió que publico una vegada al mes" i, en aquest sentit, ha afegeit que "l'última d'elles, 'Algunes lliçons per a l'esquerra', no va ser publicada en l'edició paper per decisió del director".

Antonio Caño creu que "aquest acomiadament és un acomiadament per raons ideològiques, il·legal i sense precedents en la història de pressa" i afegeix que es reserva el dret d'emprendre accions legals contra el grup perquè també suposa, segons ell, "un atropellament a la llibertat d'expressió".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/07/2021 - 00:05

La purga de StalinPedro sigue en marcha. El narciso Felón no acepta la más mínima crítica.

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 14/07/2021 - 18:42

¿Ya lo han sustituido por una jovenzuela alcaldesa con el encargo de no estorbar? últimamente pedrito está bárbaro.

#3 Manu, DIJON FRANCE, 14/07/2021 - 18:25

El País es el panfleto de PRISA, la Ser y el PSOE.
Son un holding mediático dedicado a ensalzar las bondades inexistentes de un partido que les riega generosamente de subvenciones cada año. Es una estafa que se mantiene con los presupuestos del estado cuyos fondos se sostienen a costa de nuestros impuestos. Como tv3 y otros medios en catálogna

#2 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 14/07/2021 - 17:29

Todos los medios del grupo Prisa los tengo en la lista negra por circunstancias como las de la notícia