Publicitat

Contra la segregació de l'àrea comercial i de publicitat

'El País', en vaga

Portada de 'El País'

Els treballadors del diari El País han iniciat aquest divendres una vaga que es prolongarà durant la jornada de dissabte. El conflicte entre els treballadors i els directius de l'empresa ha empitjorat després que l'empresa amenacés la setmana passada els empleats amb publicar els seus sous en cas que secundessin la vaga. Aquest anunci ha provocat irritació entre els empleats, que no s'han presentat a treballar aquest divendres.

Les publicacions que es veuran més afectades són, sobretot, les que més facturació produeixen, les del cap de setmana, i que només compten a la redacció amb els quadres mitjos i els periodistes del digital, que pertanyen a la divisió a Prisacom.

La plantilla del diari El País va votar la setmana passada a favor de secundar una convocatòria de vaga els dies 26 i 27 de desembre en protesta per la segregació  de l'àrea de publicitat i comercial del diari i la creació de l'empresa Box News per assumir aquestes tasques. La segregació afecta a 57 treballadors.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Joan, Riudoms, 27/12/2008 - 16:36

Aquest Pau, és justet, oi que si?

#2 Josep, Sabadell, 27/12/2008 - 09:55

Pau, maco, pren-te la medicació...

#1 pau, ripoll, 26/12/2008 - 22:49

Todos queremos El Pais en catala. somos una plataforma de 15 personas que queremos El Pais en catala. Los trabajadores de EL Pais saben que con una edicion en catala se arregla el conflicto. Volem El pais en catala.