Publicitat
Comunicació · 3 de Febrer de 2011. 09:51h.

El País fa fora el director que va fer broma de l'holocaust

"El diari considera inacceptables els comentaris abocats pel realitzador"

El País fa fora el director que va fer broma de l'holocaust

Nacho Vigalondo

El director de cent i blogger d'El País, Nacho Vigalondo, que va assegurar en twitejar que "l'holocaust va ser un muntatge" -a més de fer acudits sobre la tragèdia- ha estat acomiadat dl diari de Prisa.

En aquest sentit, el diari informa que "hem decidit retirar la campanya de publicitat protagonitzada per Nacho Vigalondo com a conseqüència dels comentaris realitzats pel cineasta en el seu compte personal de la xarxa social Twitter sobre l'Holocaust patit pel poble jueu".

Tot i que la campanya de televisió que protagonitzava Vigalondo per al diari ja va desaparèixer poc després de fer el comentari, ell mateix va afirmar que "la campanya publicitària no es podria cancel·lar pels meus twitters ... Perquè ja havia acabat, el passat diumenge. Així ho vaig explicar".

Tot i això, El País explica que "vam prendre aquesta decisió dissabte al migdia, només tenir coneixement dels esmentats comentaris. Els anuncis que van aparèixer posteriorment en algunes televisions i els que apareixeran en revistes en els pròxims dies no van poder ser anul·lats per raons tècniques ".

"Nacho Vigalondo va fer broma a Twitter sobre l'Holocaust a títol personal, i en un suport aliè a El País, però el diari considera inacceptables i incompatibles amb la seva línia editorial dels comentaris abocats pel realitzador. El País demana disculpes pels fets".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Jordi, Barcelona, 03/02/2011 - 23:38

Que en faci una pel·lícula.

#4 ramon, barcelona-c, 03/02/2011 - 23:31

Quants colegui deu tenir en Vigalondo que pensan com ell ,només, al PAIS ? ?. Aquesta esquerra amaga coses increibles i van donant lliçons aquí i a fora d'aqui. Aa tot son excuses .....Que quieres que hagamos hombre ..........

#3 Frank, Berga, 03/02/2011 - 20:12

toma eso por listo.

#2 Pauet, BCN, 03/02/2011 - 13:56

El Nacho aquest hauria d'anar a la presó com el nazi Pedro Varela.

#1 ramon, Nova Zhivago, 03/02/2011 - 12:07

el drama de les drogopaties: massa pols de lluna que prenen alguns