Publicitat
Comunicació · 16 de Març de 2009. 19:00h.

El País relleva el director de Barcelona

Vidal-Folch és substituït per Enric Hernández, fins ara delegat d'El Periódico a Madrid

El País ha decidit rellevar del seu càrrec el director de l'edició catalana, Xavier Vidal-Folch. Segons ha pogut saber e-notícies, malgrat que encara falta confirmació oficial, el diari del Grupo Prisa ha decidit prescindir del fins ara director de l'edició catalana, fet que confirma un rumor que circulava des de fa mesos, i ha ofert el seu càrrec a Enric Hernández, fins ara delegat d'El Periódico a Madrid, que ha acceptat i serà el seu substitut.  

Vidal-Folch era director adjunt d'El País des de 1989, diari en el que ha treballat des de 1982. També ha estat corresponsal del diari de Prisa a Brussel·les i participa habitualment a Catalunya en tertúlies de diversos mitjans de comunicació. El periodista seguirà a El País però encara no està clar a quin càrrec.

Per la seva banda, Enric Hernández (Terrassa, 1969) ha viscut a Madrid des de fa més de 10 anys. A banda d'haver estat delegat del diari del Grupo Z també havia estat delegat de l'Avui a la capital d'Espanya. El periodista és un habitual de tertúlies a diferents mitjans de comunicació, entre ells a TVE i Telemadrid, on ha participat al programa Madrid opina, presentat i dirigit per Ernesto Sáenz de Buruaga.

Enric Hernández
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 el serbi antich, lubljana, 23/03/2009 - 15:11

no, si encara resultarà que l'espanyolista fatxa de tota la vida del vidal folch és un gran catalanista i trepitja bé el català...

#5 Jordi, BCN, 17/03/2009 - 14:02

Pere, mira't les dades d'OJD i veuràs quin és el diari que més es ven a Espanya. El diari que tu estàs definint és l'Avui, només cal canviar la paraula "progres" per "catalufos" i "espanyols" per "provincians".

#4 toni, Xàtiva, 17/03/2009 - 10:37

Roma no paga traïdors. Madrid si, i ara una bona jubilació, eh, Vidal-Folch?
VISCA CATALUNYA LLIURE

#3 Pere, Barcelona, 17/03/2009 - 08:06

Aviat donaran gratuïtament El País, com l'ADN o el Qué. Només el compren quatre progres ressentits i un parell d'espanyols amb cara de vinagre. La mitjana d'edat és de 60 anys. Per mi, ja poden enfonsar-se.

#2 Robert, bcn, 16/03/2009 - 23:42

Potser ja li tocava, no, després de 20 anys? Un espanyolista egocèntric, que se s\'escolta molt quan parla. L'Hernàndez sembla un xicot més de peus a terra. A veure si és nota una mica més de flaire catalanista a El País, no li aniria malament.