Publicitat
Comunicació · 26 de Gener de 2014. 17:33h.

El País Valencià té 300 emissores pirates

La Generalitat Valenciana només ha tancat Catalunya Ràdio

El País Valencià té 300 emissores pirates

El portaveu, José Ciscar

La Generalitat Valenciana impedeix que Catalunya Ràdio s'escolti al País Valencià -abans ja va impedir les emissions de TV3- però no ha actuat contra les emissores il·legals al territori, un total de 300, segons TV3.

A més, el Suprem va anul·lar la majoria de les concessions de televisió digital terrestre que va fer el govern valencià. D'aquest manera, i tenint en compte que l'Executiu ha tancat Canal 9, les úniques opcions que els queden són les connexions per internet, ja que el consum intern en català és pràcticament nul.

A més de totes les cadenes de la catalana, la valenciana i les ràdios, també van tancar la televisió de Gandia, que emetia en català. Ximo Pérez, president dels Productors Valencians, augura "previsions catastròfiques, en 5 o 6 mesos no quedarà res, el món audiovisual està fet miques."

El sociòleg Vicent Flor assegura que "volen un país no vertebrat, no articulat, i els sobren els mitjans en la nostra llengua. Els repugna." "És molt significatiu de determinat model d'entendre Espanya amb uniformitat".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Pere Berengueres, Igualada, 27/01/2014 - 19:31

Es creuen que la ignorancia cultural els farà lliures?

#6 Antoni, Mahón (Menorca), 27/01/2014 - 12:59

Me parece bien que la cerraran , es la única que toca las narices a la gente.

#5 TETE BCN, BARCELONA, 27/01/2014 - 11:04

QUE PESADOS, QUE MANIA QUE LOS MEDIOS MEDIATICOS SIGAN LLAMANDO A LA COMUNIDAD VALENCIANA, PAIS VALENCIANO.
DEJAD TRANQUILOS A LOS VALENCIANOS, QUE SE LLAMEN ELLOS COMO QUIERAN, QUE VALENCIA NO PERTENECE A CATALUNYA. COÑAZOS!!! LAVA-CEREBROS

#4 pepe, andorra, 27/01/2014 - 03:58

pues como en CAT, q hay tropecientas emisoras piratas y solo cerraron la de Federico. A ver si miramos mas la viga en el ojo propio q la pajilla en el ajeno. Joer, con esta filosofia, lo de la independencia acojona.

#4.1 Josep Costafreda, Andorra, 27/01/2014 - 19:39

S'han tancat més emissores que la del Frederico. Per cert a més d'il·legal feia interferències a altres emissores sí legals. Per cert la denúncia era per les interferències! les emissores les tanca el Ministerio no la CCAA.

#3 Raimon Rodríguez, Mataró, 27/01/2014 - 01:55

Yo hago la reflexión al revés: en Valencia no quieren que se acabe prohibiendo el castellano en la esfera pública como pasa en Cataluña. Además, cuando las emisoras catalanas traten a la CAV como a un territorio igual a ella y no como a una futura colonia, podremos discutir el tema de la lengua.