Publicitat
Comunicació · 20 de Juny de 2011. 20:15h.

'El Periòdico', contra "la barbàrie"

El director ajunt, Albert Sáez, desqualifica el 15-M

El director adjunt d'El Periódico, Albert Sáez, ha dit que "fora de la política només hi ha la barbàrie", en la presentació del llibre d'Ernest Benach, Paraules del president Ernest Benach i Pascual. Recull d’intervencions i textos presidencials de la VIII legislatura. L'expresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha dit que la premsa té també la seva part de responsabilitat en el descrèdit de la política.

"Potser també per culpa de com expliquen la política els mitjans, tenen (els ciutadans) la percepció que els 135 diputats i la presidenta del Parlament viuen tancats en un món a banda i són poc sensibles al que passa, al que sent la gent, als problemes que els interessa... per tant, a mi em sembla que més que mai hem de defensar la política perquè fora de la política només hi ha la barbàrie i això, quan uns joves posen una creu a una diputada i continuar allà sense defensar-la vol dir que alguna cosa, no només els polítics, sino sobretot  els pares i els mestres no hem fet prou bé", ha indicat.

Per a Sáez, "si resulta que vam ser capaços d'estimar la democràcia educats sota la dictadura i ara no som capaços de defensar-la educats en la democràcia vol dir que alguna cosa, a banda de totes les que els polítics no hagin fet bé, el conjunt de la societat tampoc hem fet bé".

Sáez, amb Benach i De Gispert, després de l'acte
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 joanet, BCN, 21/06/2011 - 16:17

Sáez es comensal habitual de los pesebres y defensor del sistema que le paga con nuestros impuestos. No tiene credibilidad ... o no?

#8 Kropotkin, Vic, 21/06/2011 - 10:50

Si, y algunos individuos morirían de hambre si no tuviesen amigos politicos. Y eso de trabajar es muy duro... Menudos elementos dirigen los periodicos que subvencionamos con nuestros impuestos...

#7 Francesc, Barcelona, 21/06/2011 - 02:52

El Periódico donant classes de democràcia? Com deia Fuster, puix parla en català, vejam què diu. No sé si tenen autoritat moral per parlar-ne perquè no van dir absolutament res de l'exercici democràtic més impressionant que s'ha fet mai al país:la consulta sobre la independència del 10-A.

#6 Pimpollo, Vic, 20/06/2011 - 23:15

Humor negro? La barbarie criptoseparatista (cada vez menos cripto y MÁS separatista) que encarna "El Periódico" osa etiquetar a alguien como barbaro? au va! que nos conocemos todos! Si Cliff Richard levantara la cabeza...

#5 pepillo, barcelona, 20/06/2011 - 22:43

Sáez, igual que la Rahola, se llena la boca sin pudor con la palabreja "democracia", cuando algunos pensamos que los indignados con la que están indignados es con "esta democracia". Menuda diferencia.