Publicitat
Comunicació · 15 de Febrer de 2012. 20:19h.

'El Periódico' prepara una rebaixa salarial del 16%

El diari amenaça d'acomiadar treballadors en cas contrari

'El Periódico' prepara una rebaixa salarial del 16%

Enric Hernández, director d'El Periódico', a la dreta de Montilla, en una foto d'arxiu

El comitè d'empresa d'El Periódico ha denunciat que l'editora del diari ha proposat una rebaixa salarial del 16% a canvi de no acomiadar treballadors. Segons han assenyalat els representants dels treballadors a les xarxes socials, "l'empresa utilitza la reforma laboral per amenaçar amb acomiadaments si la plantilla no accepta una rebaixa salarial del 16%". "Ja comencem", han afegit al twitter.

En una altra entrada, el comitè d'empresa ha remarcat que "als companys d'El Periódico ens cal el vostre suport". També que "la nova reforma laboral ja amenaça als companys d'El Periódico". Segons dades del mateix comitè d'empresa d'intercentres, al diari hi treballen 540 persones de redacció, publicitat, logística, sistemes, administracions i impressió.

Al twitter s'ha encetat una campanya per evitar la retallada al hastag #elperiodicodiceno on es poden llegir també missatges de suport als treballadors com el del comitè d'empresa d'El País. En un altre, s'anima a fer diumenge "una mani del gremi dins de la mani global".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Isidre, Valls, 16/02/2012 - 12:01

M'encanta veure com els "progres" acaben fent el que tant criticaben. Quin goig!!!

#8 Haberoslo pensado, BCN, 15/02/2012 - 23:55

Supongo que con esta rebaja ahora estarán encantados con el tripartit,los pijopogres, los años de socialismo, los pesebres, el nacionalismo, los papeles para todos, el waka-waka y todo el resto de memeces que han defendisdo durante largos años en su linea editorial, hasat llegar a este punto

#7 Ramon, Barcelona, 15/02/2012 - 22:20

Doncs ara, el conde Godofredo de La Vanguardia Española fotarà unes retallades (justificades, eh) del 32%, polomenus... a canvi, això sí, de què el seu Mas li augmenti els 5 milions de subvencions d'euros anuals fins els nivells d'Spañair i Ryanconya, ep, també polomenus... o més, fes-te fotre.

#6 -emilio, a, 15/02/2012 - 21:44

ElPeriodico está intelectualmente muerto. No tiene el mas minimo interes lo que diga.Yo creo si mañana anuncia que cierra ni siquiera seria noticia en el resto de la prensa.

#5 Javi, Barcelona, 15/02/2012 - 21:41

Hay que tener en cuenta que como se han acabado las subvenciones, o se van a acabar, no pueden seguir cobrando lo que cobran vendiendo cada vez menos. Y seguro que no estamos hablando de mileuristas precisamente. De dosmileuristas para arriba. Que aquí quien más quien menos ha vivido del cuento.