Publicitat
Comunicació · 15 de Gener de 2010. 18:12h.

'El Periódico' també 'ressuscita' Hitler

El diari veu semblances entre el dictador nazi i Josep Anglada "salvant totes les distàncies"

'El Periódico' també 'ressuscita' Hitler

Josep Anglada en un acte a Alemanya

El Periódico -en una crònica del periodista David Miró- qüestiona la decisió de l'Ajuntament de Vic -governat per CiU, PSC i ERC- d'"alterar de manera unilateral els criteris d’empadronament" perquè "la polèmica en termes polítics té un guanyador clar: la Plataforma per Catalunya de Josep Anglada" i "l’hàbil exfalangista reconvertit al catalanisme s’ha apressat a penjar-se la medalla en un magnífic espot publicitari per a les posicions més ultres cortesia de la corporació municipal".

"El temps dirà -continua- si el moviment de fitxes de l’alcalde democristià Josep Maria Vila d’Abadal (que encapçala la iniciativa davant d’uns socis que oscil·len entre el descrèdit i la por al ridícul) serveix per neutralitzar la formació xenòfoba o, al contrari, li brinda l’alcaldia en safata. D’Abadal s’enfronta (salvant totes les distàncies) al mateix dilema que els demòcrates alemanys partidaris de la República de Weimar: ¿quant s’ha de cedir davant Hitler per evitar mals pitjors en forma de guerra civil? Tornarem sobre el tema".

També explica que "l’insòlit del cas és que es tracta d’una crisi creada pels mateixos polítics municipals, sense coneixement de les seves respectives cúpules. Això explica en part l’estupefacció inicial".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Vicent, Vendrell, 17/01/2010 - 02:16

Pfuu... Cau de la figuera aquest? Que no sap que Catalunya serà República Islàmica o no serà?

#15 lleidata, lleida, 16/01/2010 - 21:06

anglada es el unico politico que defiende el pais y que dice verdades como puños,no tenemos porque aguantar esta invasion los ciudadanos no podemos mas y votaremos a anglada si ellos tenian en mente otra cosa es su problema anglada president ja anim .

#14 josepxicot, barcelona, 16/01/2010 - 20:02

Aquests del Periódico fan tard,tant papers
per tothom,subvencions per els extrajers
no el nomanarè emmigrants,que al final
a de sortit una solució,fa anys que treballa
es diu:PxC.Anglada al Parlament.Tot un ei
xemple per la resta de Espanya.

#13 Santiago, Barcelona, 16/01/2010 - 19:00

Esto es el colmo de la demagogia. El PSOE se empecina a colmar Cataluña de inmigrantes, mientras un diario del PSOE cuelga el sanbenito de \"Hitler\" a los que se oponen. Todo obedece a intereses electorales calculando recoger votos de los inmigrantes

#12 Eduard, Barcelona, 16/01/2010 - 18:52

Tots els catalanistes que voteo a l'Anglada, que sapigueo que es un dels polítics més espanyolistes que existeixen!! o no saviau que va ser un els homes de confiança de Blas Piñar (Fuerza Nueva)?

Arriba España