Publicitat
Comunicació · 21 de Novembre de 2021. 17:39h.

El Periódico veta un article del periodista Albert Soler

Titulat "L'oasi català enfront de la crispació"

El Periódico veta un article del periodista Albert Soler

Albert Soler, signant un dels seus llibres

El Periódico ha vetat un article del periodista Albert Soler, segons informa El Triangle. Soler publica un article d'opinió al Diari de Girona que El Periódico de Catalunya reprodueix els divendres al seu portal web i els dissabtes a la seva edició impresa. Aquest cap de setmana l'article no ha aparegut en cap de les edicions.

L'article sota el nom "L'oasi català enfront de la crispació" no ha estat publicat a El Periódico com de costum, però si apareix al Diari de Girona. El periodista afirma en la peça que "per fi anem veient què hagués estat la republiqueta que ens van voler endossar".

"Seria un lloc idíl·lic on ningú es queixaria. Literalment, a més, perquè estaria prohibit. Primer, a Xavier Rius l'expulsen de les rodes de premsa del governet per impertinent i fins i tot l'acusen de masclista, com si els masclistes -que no ho és- no tinguessin dret a preguntar, i no diguem dels impertinents. Ara, Gabriel Rufián es nega a respondre les preguntes d'un periodista perquè no li agrada la ideologia del seu medi, i es queda tan ample (de nou, literalment). A alguns els sorprendran aquestes actituds, no a mi", assegura Albert Soler.

"A Catalunya un es fica en política per a viure bé a costa dels il·lusos. Però viure bé no és només qüestió monetària", explica el periodista, que destaca "la tranquil·litat de saber que ningú podrà preguntar res que un no tingui ganes de respondre".

 

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 Capit@n España, Purgandus populus!!, 23/11/2021 - 09:21

Bien....ahora que ya han enseñado la patita..¿Hay alguien a quien no le quede claro que el prusès y los partidos y movimientos que loa apoyan, JXCAt, ERC, CUP, Ommium, ANC, PSC y otros son eminentemente TOTALITARIOS? Cataluña es ya como la Alemania de loa años 30.

#20 Alberto Vetono, Barcelona, 22/11/2021 - 19:00

Desde que El Periódico fue comprado por Prensa Ibérica y nombraron director a Albert Sáez, antiguo alto cargo de ERC, el cambio de rumbo es evidente del diario.
El Periódico de Cataluña es pro-indepe, sin ningún rubor. La prueba, este artículo vetado a Albert Soler. Organicemos la RESISTENCIA a través de e-noticies.es y Xavier Rius.

#19 Tirant, Bcn, 22/11/2021 - 15:21

El Periódico cada dia està pitjor i més submís al poder polític de la Generalitat... Crec que per correspondre a les grans subvencions que rep no cal EXCEDIR-SE en la censura de les crítiques. O sí? ..
Catalunya caminant passet a passet i censura a censura cap a una societat callada, muda y totalitària on només sona una música .

#18 Neferu, Barcelona, 22/11/2021 - 13:41

Es lo que tiene el vender la ética periodística: que el pagador tienen cogido por los cj al subvencionado y éste si quiere seguir cobrando ha de convertirse en un talibán de la libertad de expresión con sus propios compañeros de profesión, como el talibán que le paga. ¡¡Vomitivo!!

#17 Kropotkin, Bic, 22/11/2021 - 13:22

Más que un periódico... son una m...a.. Jua, jua, jua,...