Publicitat
Comunicació · 21 de Març de 2012. 15:28h.

El periodista Miquel Murga presentarà la nova tertúlia política de Canal Català

La productora de Josep Puigbó serà la responsable d'aquest nou programa televisiu

El periodista Miquel Murga presentarà la nova tertúlia política de Canal Català

Miquel Murga, en una imatge d'arxiu

Miquel Murga serà el presentador de 'Defensa pròpia', la nova tertúlia política de Canal Català que serà la resposta independentista a 'El gato al agua'. L'espai s'emmarca dins el projecte de l'empresa que dirigeix Nicola Pedrazzoli de donar un toc més sobiranista a la seva programació per ser l'alternativa nacional a Intereconomía Televisión.

S'emetrà a partir del dilluns 26 de març de 21:40 a 23:00, i la productora de Josep Puigbó serà la responsable d'aquest nou espai d'opinió. La tertúlia esportiva de la cadena, 'La Ronda', que presenta Albert Lesán, avançarà mitja hora el seu inici i començarà tot just acabi 'Defensa pròpia'.

De moment només s'emetrà per Canal Català, donat que la cadena està esperant el vistiplau definitiu del Consell de l'Audiovisual de Catalunya per ocupar també la freqüència TDT de RAC-105, després de l'acord que va tancar amb el Grup Godó pel seu lloguer.

Murga es va fer popular arreu Catalunya amb el concurs de TV3 'Tres pics i repicó', dirigit per Joaquim Maria Puyal i presentat per Antoni Bassas, on feia parella artística amb l'actor Xavier Guix, amb qui va fundar la companyia 'Guix i Murga'. Després va col·laborar en altres programes a televisions d'àmbit estatal com ara l''Un, dos, tres... responda otra vez' de Chicho Ibáñez Serrador, i el retorn a TV3, com actor i membre de l'equip de guions del programa 'Surti com surti', presentat per l'humorista Jordi LP. El seu pas per Televisió de Catalunya va culminar amb la creació i direcció del concurs diari 'A + a +', que va estar cinc temporades en antena.

També ha col·laborat a Catalunya Ràdio, COM Ràdio, a diversos programes de la XTVL i actualment presenta i dirigeix 'El millor de cada casa', els dissabtes i diumenges als matins de Ràdio 4. Compagina aquesta feina amb el teatre.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#8 Almogàver , La Sagrera , 22/03/2012 - 13:51

Aquest és més inutil que l'aeroport de Castelló. Mare de Déu, quin calvari de programa serà.

#7 Televident, Palafrugell, 22/03/2012 - 10:39

Esperen el vist-i-plau definitiu per fer una televisió independentista amb Caja, Anglada, el gendre de Blas Piñar i camarada polític seu d'Alternativa Esp, els de Manos Limpias, Ciudadanos, etc. etc. etc. amb algun friqui independentista de torna. Quin xist, que li feien dir a aquell.

#6 Siset, El Gironès, 22/03/2012 - 09:12

Lluís, els teu comentari sobre la meva comarca, és impropi d'una persona com tu , que el dir-se Lluís i s'en de Barcelona en semblava molt assenyat, però ja veig que per aquí abaix alguns els falta un cargol. A i molt orgullós de la meva comarca,almenys nosaltres sempre donem la cara i també per Bcn

#5 Akira, Barcelona, 21/03/2012 - 22:23

Anirà vestit de Vicenteta?

#5.1 Albert Carrasco, Viladecans, 22/03/2012 - 00:06

Però ell no era la Vicenteta. Era un altre actor de Valencia, el Cesc Caral, em sembla que es deia.

#5.2 Aclaridor, El Madrigal, 22/03/2012 - 03:25

Confons en Murga amb l'actor Cesc Queralt.

#5.3 Lapsus, Palamós, 22/03/2012 - 10:41

Pero feien una cosa estranya, amb els cabells enfarinats i aixecats, que no tenia gaire gràcia, i el seu personatge em sembla que es deia "en Lapsus". Ara el seu col.lega va de gurú de la inanitat i la obvietat, com a psicòleg mediàtic.

#4 Albert Carrasco, Viladecans, 21/03/2012 - 19:25

Ostres! Doncsa mi em dona bon rollo el Murga. l'escoltu a la radio i es una combinacio collonuda entre periodisme serio i humor ben dosificat. A veure si ho aplica també a la tele.