Comunicació · 30 de Setembre de 2014. 08:34h.

El periodista Toni Aira critica el "magre" balanç del Govern

Afirma que "s'haurà de ser crític amb la gestió que s'ha fet"

El periodista Toni Aira critica el "magre" balanç del Govern

Toni Ara

El periodista Toni Ara ha criticat el balanç del Govern. “És cert que és molt magre i s’haurà de ser crític amb la gestió que s’ha fet”, ha manifestat durant el programa La Rambla de BTV.

Aira, en aquest sentit, ha retret que “vosaltres us obsessioneu en fer-nos explicar un relat de la realitat com si no existís la megacrisi i el Govern espanyol”. “Has sentit la prèvia?", li ha etzibat a Toni Bolaño, que ha rebutjat algunes manifestacions.

"Gestió pròpia, més crisi de cavall que no va tenir el tripartit amb el deute que va deixar, més Govern espanyol escanyant amb el procés”, ha afegit Toni Aira. Finalment, el tertulià Toni Bolaño li ha replicat que “el d’aquest Govern és inutilitat manifesta”. 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 BEJOTA, bcn, 30/09/2014 - 12:01

Rosell habla de gestión "catastrófica"
Cataluña registra su peor trimestre en inversión extranjera desde 1993
Los inversores extranjeros han dado la espalda a Cataluña y, con toda probabilidad,por el proceso soberanista impulsado por el presidente de la Generalitat, Artur Mas.

#9.1 hector, bcn, 30/09/2014 - 13:29

Y el gobierno español invierte una decima menos que el año anterior en cataluña. mira lo majos que son y como quieren convencer a los cats de quedarse, invierten 5 veces mas por ciudadano en las castillas que en cat. Gracias españa por ser tan convincente como Bj xDD

#8 Joan, Barcelona, 30/09/2014 - 11:27

NO entenc com se li diu periodista a l'Aira, que no ha exercit mai que consti. Serà analista, comentarista, politòleg si té els estudis. Però és sobretot opinador.

#7 spanish, Madrid, 30/09/2014 - 11:11

Aira ? jejejejejejejejej cauras noi el regim es corrupte pero implacable

#6 pep, manresa, 30/09/2014 - 10:57

les rates són les primeres de saltar del vaixell, però les ratetes airades sempre s'esperen a què els vingui a recullir les seves mamas en canoa, no fos cas que es mulléssin les dentetes.

#5 unborreguuu, de poble, 30/09/2014 - 10:53

home el que ha fet el govern de ciu és ESCANYAR als catalans en nom de la pàtria ...però bé la culpa mai es seva , sempre són els altres...i desprès diem que nosaltres els catalans ,sóm diferents , més cultes , més europeus ...i fem el mateix que la resta , VOTAR ELS MATEIXOS CORRUPTES DE SEMPRE !