Publicitat
Comunicació · 3 de Maig de 2014. 09:47h.

"El PP és una fàbrica d'independentistes"

El Gran Wyoming afirma que "no entenc la gent que tem la consulta"

"El PP és una fàbrica d'independentistes"

El Gran Wyoming

El Gran Wyoming afirma en una entrevista a El Punt-Avui que "no entenc la gent que tem la consulta" i considera que els que s’hi oposen ho fan perquè "és una estratègia política”.

El presentador de l’Intermedio de La Sexta manifesta que el PP "no té poder ni aquí ni al País Basc" i creu que "per guanyar vots, han de buscar enfrontaments, aquesta és la seva política". "Són una fàbrica d'independentistes!", afegeix.

Finalment, destaca que "la gent que està a favor de la consulta demostra tenir un grau de civilització bastant elevat” i destaca la cadena humana com "un acte transversal" que "volia dir: 'Ei, hola, no som violents! Només volem provar de votar i a veure què passa'". "La dreta espanyola ho va qualificar de terrorisme, però en el fons els importa una merda", conclou.

Publicitat
Publicitat

92 Comentaris

Publicitat
#41 El azote de los necios, Barcelona,España, 05/05/2014 - 12:09

Y tu cerebro es una fábrica de mierda............ un tipo que se pone de apodo el Gran Wyoming, ya se autodescalifica él solito....... friki, atontao.

#40 Joanjo, bcn, 05/05/2014 - 11:46

La majoria absoluta d'Aznar , allà va començar tot. La campanya de recollida de signatures, la retallada dels magistrats afins al PP... si algú té algun mèrit en això és el PP, sense cap dubte. Tots coneixem gent que ni s'ho havien plantejat, i els excessos de les majories absolutes del PP els hi h

#39 iñigo, bi, 04/05/2014 - 18:10

Es muy decepcionante que Wyoming tenga esa impresión del nacionalismo. No entiendo por qué cierto sector de la izquierda simpatiza con un movimiento, el nacionalista, que es contrario a los principios de igualdad. No lo entiendo.

#38 sr Pepito, Lérida, 04/05/2014 - 12:39

Este hombre ha conseguido hacerse millonario haciendo el payaso . El humor está muy bien , pero cuando se mezcla con la demagogia y la ideología ultraradical ya es más discutible .Lo digo pq él ha hecho del ataque al capitalismo su bandera y él se ha descubierto q es un gran capitalista y potentado.

#37 Cansat, Barna, 03/05/2014 - 22:07

Defensar la llei no és cap barbaritat.. Defensar la consulta no és més que una opció. Les paraules d'aquest home no m'agraden..