Publicitat
Comunicació · 3 de Desembre de 2013. 17:47h.

El PPC acusa el Govern de "filtrar"a La Vanguardia

"S'ha de tenir algun tema que pugui convertir-se també en un atac al Govern d'Espanya", diu Millo

El PPC acusa el Govern de "filtrar"a La Vanguardia

Portada d'aquest dimarts de La Vanguardia

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha acusat el Govern de "filtrar" documents "a alguns mitjans de comunicació, que habitualment sempre és el mateix", en referència a La Vanguardia.

Millo s'ha referit així a la notícia publicada aquest dilluns sobre l'informe que ha enviat el Govern espanyol per suprimir organismes de la Generalitat.

El popular ha afirmat que el Govern fa aquestes filtracions "de manera que aquest mitjà pugui publicar alguna cosa el dia que es reuneix l'Executiu per donar contingut a la roda de premsa del Govern, perquè si no no hi hauria res a comentar".

"S'ha de tenir algun tema que pugui convertir-se també en un atac al Govern d'Espanya, com sempre, per donar contingut i gruix a la roda de premsa del portaveu Homs i avui n'hem tingut un clar exemple", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#17 -emilio, a, 04/12/2013 - 14:30

¿Os habeis fijado que la Vanguardilla lleva meses avisando que "el funcionamiento del sistema de comentarios está sufriendo algunos problemas desde hace un tiempo, que nuestro equipo técnico está en proceso de solucionar" No son capaces de solucionarlo en 2 meses? Quien se cree esta patraña? jaja

#15 bye bye spain, botswana, 04/12/2013 - 10:47

Ara, l'alternativa a la independència no és el federalisme. Ni tan sols l'statu quo; és la recentralització.

#15.1 Terraxa, Terrassa, 04/12/2013 - 11:39

Recentralització totalment orientada a mantenir l'enorme i feixuga estructura funcionarial que hi ha a Madrid, no oblidem que l'administració central ha estat la menys retallada, tot i que ha generat el 76% del deute públic.
També cal tocar-la. I molt.

#14 Eduardo González Palomar, Manlleu , 04/12/2013 - 10:40

Se conoce que La Vanguardia no solo sirve para embolsarse las millonarias subvenciones públicas que les regalan los nacionalistas del Govern de Cataluña cada dos por tres.

#13 Terraxa, Terrassa, 04/12/2013 - 08:46

S'han de mantenir llocs de treball públic....a Madrid.
Exemple: Agencia Estatal de Meteorologia.
82 milions anuals de pressupost.
930 empleats a les delegacions territorials i...
419 a Madrid!!!, a la central.
Si les retallades pressupostaries han estat a les autonomies, les de personal, també.

#12 Gerard del Clot, Dux Catalanensis, 04/12/2013 - 07:58

En els estatuts de la Universitat de Saragossa, del 1583, s'indica que l'emblema d'Aragó és la Creu d'Alcoraz.De Aragoniae regibus et eorum rebus gestis, 1509, de Maríneo Sículo "insignias de Aragón que son segun primero diximos una cruz blanca en campo azul" BANDERA D'ARAGÓ --> Creu d'Alcoraz