Publicitat
Comunicació · 28 d'Octubre de 2011. 10:43h.

El PPC acusa els mitjans de la CCMA de "mentir"

Millo remarca que "el Parlament no aprova un nou model fiscal per a Catalunya"

El PPC acusa els mitjans de la CCMA de "mentir"

Millo, en una imatge d'arxiu

El portaveu del PPC a la comissió d'estudi del pacte fiscal, Enric Millo, ha acusat els mitjans de la CCMA de "desinformar els ciutadans" per assegurar que "sense unanimitat el Parlament aprova avui un nou model fiscal per a Catalunya, segons el qual Catalunya recaptarà i gestionará tots els impostos".

A l'inici de la seva intervenció, ha dit que aquesta afirmació, "com tos els diputats d'aquesta cambra saben és mentida. Avui el Parlament no aprova un nou model fiscal per a Catalunya. Des d'aquest grup parlmentari no entenem com els mitjans públics de Catalunya avui despertin amb aquesta informació".

"Per tant, es desinforma als ciutadans, es dóna una informació que no és la correcta, es contribueix a la confusió, per no dir intoxicació, que genera finalment frustració. Això no és positiu", ha afegit.

Millo ha explicat que "aquest matí ens hem llevat escoltant els mitjans públics de comunicació de Catalunya on la notícia que es donava, i per tant tots els catalans han escoltat avui, és que sense unanimitat el Parlament aprova avui un nou model fiscal per a Catalunya, segons el qual Catalunya recaptarà i gestionará tots els impostos".

"Per últim, Millo ha matisat que només "repeteixo literamlent el titular que els mitjans públics de Catalunya estan repetint des de pimera hora de la matinada i que tots els catalans escolten des de que s'han llevat".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Kropotkin, Vic, 28/10/2011 - 18:50

Pero eso, en el estercolero de la Cataluña catalanista, ¿no es un mérito?

#1 Ferran, figueres, 28/10/2011 - 11:32

Es collonut, es creuen que son la BBC i cada cop se semblen més a Telemadrid. La cabra tira al monte.