Publicitat
Comunicació · 28 de Juny de 2013. 13:41h.

El PPC acusa Jaume Barberà de "fomentar" l'independentisme

El diputat Pere Calbó afirma que el programa 'Singulars' és "crític amb Espanya i el Partit Popular"

El PPC acusa Jaume Barberà de "fomentar" l'independentisme

Jaume Barberà

El PPC s'ha queixat aquest matí, a la comissió de control de la CCMA, del "to" del programa Singulars, que presenta el periodista Jaume Barberà, a TV3. El diputat Pere Calbó ha lamentat "la neutralitat informativa" i ha denunciat, en la seva opinió, "un cert esbiaix en les darreres emissions d'aquest programa".

"Difícilment es pot dir que hi ha un respecte a la pluralitat i neutralitat informativa", ha insistit durant la seva intervenció. El parlamentari s'ha queixat, entre d'altres, dels programes del 10 d'abril, 14 d'abril, 2 de maig i 22 de maig, entre d'altres, on es va fer servir algunes expressions com "la casta xucladora" en al·lusió a Espanya.

Calbó ha reiterat que "en moltes ocasions aquest programa dóna una visió esbiaixada de la realitat" perquè "fomenta clarament un missatge independentista i crític amb Espanya i amb el Partit Popular".

El director de TV3, Eugeni Sallent, ha assegurat en la seva resposta que "dono la meva garantia i el meu compromís que treballo per la neutralitat i la pluralitat". Sallent ha subratllat que "des de l'any 2009, que va començar les emissions, s'han fet més de 160 programes i han vingut professionals de molts àmbits i moltes ideologies".

Pere Calbó

Publicitat
Publicitat

76 Comentaris

Publicitat
#56 BEJOTA, bcn, 30/06/2013 - 20:01

Las cámaras de comercio catalanas han advertido del riesgo de desinversión que puede provocar el proceso de transición nacional que ha impulsado el presidente catalán Artur Mas.

#55 Eduardo González Palomar, Manlleu, 30/06/2013 - 17:40

¿¡Si TV3 fuese esa cadena de televisión tan excelente que aseguran muchos nacionalistas por qué arrastra esas pérdidas económicas tan espectaculares y las peores audiencias de toda su historia!?

#54 33, Catalunya, 29/06/2013 - 22:16

Srs del PPC, el Sr. Jaume Barberà simplement fa us del seu dret de llibertat d'expressió que contempla la democràcia de qualsevol país del món. Per cert, el PP, abans AP, va votar NO a la Constitució espanyola i encara no he vist ningú demanant perdó i rectificant el vot. Així que són il·legals...

#53 Jordi , Ripollles, 29/06/2013 - 20:31

La fabrica de independentistas la veo en otro lado
desde la sentencia del T:C: yo también lo soy y cada dïa mas.

#52 llopebre , delta de l\\\\\\\'Ebre, 29/06/2013 - 18:46

Té collons, que depues de veure com les gasten els mitjans de la caverna espanyola amb Catalunya i els nostres referents, hàgim d'aguantar a aquests botiflers establerts a catalunya queixar d'una mínima catalanitat a l'únic mitjà que tenim. PPeros aneu a cagar!!!