Publicitat
Comunicació · 31 de Maig de 2013. 12:21h.

El PPC acusa TV3 de fer "apologia" del dret a decidir

La diputada Marisa Xandri es queixa de les preguntes d''Els matins'

La diputada del PPC, Marisa Xandri, ha acusat TV3 de fer "apologia" del dret a decidir amb documentals com 'Hola, Europa!' i ha denunciat les preguntes que ha fet el programa Els matins a l'audiència.

Durant la sessió de control de la CCMA, Xandri ha criticat el documental i ha denunciat que “TV3 s’ha convertit en un instrument per fer apologia del dret a decidir, per portar Catalunya a la independència” i ha constatat que “estan aprofitant els mitjans públics per adoctrinar la societat catalana”.

Xandri ha fet referència a l’explicació de l’autora del documental que va dir que la motivació d’aquest era combatre el ‘discurs de la por’,  i ha instat el director de TV3 a rectificar.

"El que han de combatre és el discurs de l’engany, de la manca de pluralisme i de la visió esbiaixada, i evitar que Televisió de Catalunya continuï sent la gran plataforma propagandística del separatisme”, ha apuntat.

La diputada popular ha lamentat que "els talls que treuen vagin en contra del PP" i ha posat com a exemple "les preguntes d'Els matins de TV3 d'aquesta darrera setmana: 'us sentiu desconnectats d'Espanya? (20 de maig), les actuacions del Govern de Rajoy fomenten la independència? (21 de maig), 'Què us sembla la possibilitat que Aznar torni a la primera línia política?' (22 de maig) 'Per a que servirà la llei de consultes?' (23 de maig)".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 pep, manresa, 01/06/2013 - 23:52

La frase per si sola ja és contradictòria, "apologia del dret a decidir"?, si és un dret el què fa és informar als ciutadans de què el ténen, "apologia" en tot cas seria d'una cosa dolenta, el terrorisme, l'alcoholisme, etc. Amb el dret a decidir la millor cosa que podem fer és exercir-lo i llestos

#12 Trinxaire, Vic, 31/05/2013 - 22:41

TV3 és la televisió pública més plural de la península ibérica. Fins i tot emeten algun anunci en castellà. No sé pas que volen tota aquesta patuleia de ciudadanos i feixistes anticatalans. Aneu a cagar a la via.

#12.1 BEJOTA, bcn, 01/06/2013 - 19:03

Un medi subvencionat fins els naos ,no pot ser plural ni lliura.Amb els calés de tots per alegrar al 11% d'audiencia...

#11 BEJOTA, BCN, 31/05/2013 - 20:11

LOS MEDIOS DEDICADOS A ADOCTRINAR ,TIENEN LOS DIAS CONTADOS.

#10 Kropotkin, Vic, 31/05/2013 - 17:40

Exigimos "pluralidad" en TV3. QueTVE esconda los argumentos independentistas, y nunca se escuche catalán/euskera/gallego, nos suda la minguita....juas, juas....nos importan las personas...juas, juas

#9 ja soc aquí, girona, 31/05/2013 - 17:26

Com si el dret a decidir (democràcia en estat pur) for rés dolent. el que es dolent son els casos Gürtel, Bankia, Ana Mato, Bárcenas, etc, etc Val mes que es preocupi d'aixó el PPC.. Pequé amb la seva majoria absoluta ja veiem por on va TVE o Telemadriz.