Publicitat
Comunicació · 30 de Maig de 2014. 12:07h.

El PPC compara el '.CAT' amb el No-Do

Marisa Xandri denuncia "l'enfocament esbiaixat" del programa

El PPC compara el '.CAT' amb el No-Do

La presentadora del '.CAT', Ariadna Oltra

La diputada del PPC, Marisa Xandri, ha comparat el programa .CAT de TV3 amb el No-Do. “Ha passat més d’un mes des de la seva estrena i en vista de la pluralitat que s’hi reflecteix, potser s’hauria de dir ‘Nodo.cat’”, ha manifestat.

Durant la comissió de control de la CCMA al Parlament, ha denunciat “l’enfocament esbiaixat de les tertúlies de TV3 per manca de discrepància entre els participants” i ha demanat que el programa que presenta Ariadna Oltra “sigui realment un espai on conflueixin veus especialitzades i representatives de tota la societat”.

Xandri ha dit que “sembla que vulguin convertir Catalunya en Veneçuela o Bolívia, països que, per cert, va defensar Junqueras en sessió parlamentària i que, vostès segueixen fil per randa”.

La portaveu dels populars catalans ha acusat el director de TV3, Eugeni Sallent, de “tractar de ximples els espectadors” i de convertir la televisió pública “en una cadena més pròpia en una dictadura que en un Estat democràtic, on totes les opinions han d’estar-hi presents”. 

Marisa Xandri creu que la direcció de TV3 “és responsable del ‘pluralicidi’ a Catalunya; no hi ha cap cadena de televisió pública que apliqui el ‘pluralicidi’ que vostès apliquen en els mitjans”. “Mitjans, per cert, que ens costen més de 230 milions d’euros i que paguem tots els catalans, tots els catalans, no només aquells que s’hi veuen representats, és a dir, aquells que volen separar-se de la resta d’Espanya i d'Europa”, ha assenyalat. 

Finalment, també ha apuntat que “la manca de pluralitat dels tertulians no només ens preocupa al Partit Popular, sinó també als propis independentistes que veuen en la manipulació i la manca d’objectivitat, quelcom que posa en perill la poca credibilitat que tenen”.

Xandri, en una sessió de control de la CCMA

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#27 Pepfort, Tarragona, 31/05/2014 - 08:18

Ah!! però algú del PP ha condemnat mai la informació enganyosa que es deia al No-DO? Si tan malament troben el NO-DO perqué no deixen que surtin a la llum el munt de videos censurats del generalisimo?

#25 Conxita la Barbuda, i sus marquetos i altres alegries, 30/05/2014 - 19:12

amb el Nodo no, amb el Front d'Alliberament Gai de TV3.

#24 Les "cares", Itaca Vice, 30/05/2014 - 19:02

Oltra i Terribas les cares i les més cares del Règim Indepe.CAT.... mirin les seves nòmines. Això sí, pagades amb calés de TOTS ELS ESPANYOLS.

#23 Gintonik, Ves a Saber, 30/05/2014 - 18:43

Vaja, els fills i nebots dels feixistes(tal com sona, es un assumpte de geaologia familiar) es permeten donar lliçons de pluralisme.El summum:Ho fan comparan-ho amb el que feien els seus pares i avis! Quins pebrots, la gent que en sa punyetera vida s'ha disculpat (no dic demanar perdó),dona lliçons.

#22 BEJOTA, bcn, 30/05/2014 - 17:35

MOLT PITJOR:TV3 ESTÁ SUBVENCIONADA FINS LES CELLES (AMB ELS NOSTRES CALÉS) PER ADOCTRINAR CONTRA ESPANYA.