Publicitat
Comunicació · 11 de Novembre de 2017. 14:15h.

El PPC demana a la Junta Electoral que impedeixi a TV3 retransmetre la manifestació

Albiol considera "inadmissible la utilització partidista" de la televisió pública

El PPC demana a la Junta Electoral que impedeixi a TV3 retransmetre la manifestació

Albiol, amb Xandri i Pérez, a Gimenells

El president del PPC, Xavier García Albiol, ha anunciat que han presentat un recurs davant la Junta Electoral per demanar que "s'impedeixi l'emissió en directe per TV3" de la manifestació organitzada per l'ANC i Òmnium, que se celebrarà aquesta tarda de Barcelona per reclamar l'alliberament dels emprersonats.

Albiol considera "inadmissible la utilització partidista" de la televisió pública catalana i, en aquest sentit, ha denunciat que "segueixi sent el principal instrument d'agitació de l'independentisme".

El PPC creu que l'emissió de la manifestació per part de TV3 suposa "una deslleialtat més d'aquest canal públic en favor d'una ideologia que el que pretén és trencar Catalunya de la resta d'Espanya" i més tenint en compte "que ja estem en un període de convocatòria electoral".

García Albiol ha fet l'anunci en un acte de partit a Gimenells, a la comarca del Segrià, en què ha donat suport a Dante Pérez, número dos de la llista per Lleida. Pérez, alcalde de Gimenells, era fins ara del PSC, però ha deixat el partit i s'ha passat al PP en desacord perquè els socialistes es presenten a les eleccions amb Units per Avançar, un partit que considera nacionalista.

19 Comentaris

Publicitat
#10 Sergi , Barcelona, 11/11/2017 - 19:07

Es que TV3 es parte fundamental del engranaje independentista es su maquina de propaganda y agitacion, sin ella faltaria una pieza fundamental de la maquinaria, asi que van a seguir utilizando TV3 de manera descarada, como hasta ahora.

#9 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 11/11/2017 - 18:46

A ver, si los indepes iniciaron la campaña del 1 de Octubre boicoteando la manifestación contra el terrorismo del 26 de agosto... ¿Creeiais que no van a utilizar a los golpistas presos? Al fin y al cabo no tienen más programa que el victimismo, pues todo el argumentario independentista ha quedado en evidencia y lo saben.

#8 Alejandro, Barcelona, 11/11/2017 - 18:15

Y por qué no,Sr.Albiol? No confundamos ahora el culo con las témporas. La mani es una noticia y los medios de comunicación tienen todo el derecho de informar; otra cosa sería pedir que se informe con objetividad algo harto difícil en la TV del procés.

#8.1 Sergi , Barcelona, 11/11/2017 - 19:09

Una cosa es informar y otra muy distinta es promocionar, propagar, animar, jalear, etc. Entre informar objetivamente de lo que ocurre y formar parte del engranaje hay una diferencia abismal.

#8.2 Alejandro, Barcelona, 12/11/2017 - 12:31

#8.1

Por eso digo Sergui que es harto difícil que la TV.del Precés sea objetiva. Pero no se le puede prohibir que emita la mani. Sí se le podría tocar la cresta si incurriera en algún tipo de enaltecimiento ilegal

#7 joan, manresa, 11/11/2017 - 16:39

El Casal obrint la seva finestreta des de Moro-L'andina..---Com en els vells temps..,si senyor.Els surten els tics dictatorials per tots els forats de la pell..,en el seu ADN si troben tots els seus sensors...,are el d'estimar CAT, no el tenen .Ens aguanten per la mamella que en treuen.Pro no pateixin ya vindran temps millors.No oblidem,no obli

#6 Muy bien, si SEÑOR !, L'H, 11/11/2017 - 15:38

Muy bien Sr. Albiol. Y eso que no le voy a votar. Pero cuando tiene Vd. Razón, yo se la doy. Visca Catalunya i España.

#6.1 Jordi br, L'h, 11/11/2017 - 18:27

Tv3 va informar en directe de la mani a Via Layetana perque era en directe, pero d'aquesta no n'ha d'informar. El Sr Albiol vol fer de tv3 una tele mes del règim, pero mal els pesi a molts seguirà sent plural

#6.2 Alejandro, Barcelona, 11/11/2017 - 19:25

#6.1

Todas las autonomías tienen sus TV. El gobierno tiene TV1 y Catalunya tiene TV3.Si reprochas a la 1, reprocha también a la del Procés, con ello denotarías una mica de ética y de objetividad.