Publicitat
Comunicació · 8 de Desembre de 2017. 12:45h.

El PPC proposa retallar les productores a TV3

També "ajustar" les retribucions dels seus alts directius

El PPC proposa retallar les productores a TV3

Toni Soler

El PPC ha presentat el seu programa electoral, que consta de 150 punts, i proposa "ajustar" les retribucions dels alts directius dels mitjans públics i "limitar" la producció externa a TV3 i Catalunya Ràdio.

"Farem de TV3 i de Catalunya Ràdio -assegura- uns mitjans plurals al servei d'una informació veraç i neutral. Potenciarem el perfil professional i independent de l'ens". "Ajustarem la despesa en els mitjans de comunicació públics i les retribucions dels seus alts directius; limitarem també la producció externa del seu pressupost", remarca.

El PPC també garanteix que "desmantellarà" les estructures d'estat, assegurarà una escola "sense adoctrinament" i reduir els "xiringuitos polítics". Els populars prometen acabar amb "l'obsessió del separatisme excloent" i la "monopolització nacionalista de les institucions, els mitjans de comunicació i la societat civil".

Finalment, diuen que defensaran "amb orgull" el bilingüisme i que volen tornar "la normalitat, la seguretat jurídica i l'estabilitat institucional" a Catalunya. "Els carrers han de tornar a ser un espai de trobada cívic. Treballarem sense descans per superar l'etapa de confrontació en la qual s'ha enfonsat la política catalana els últims anys", promet.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Tom, Barcelona, 09/12/2017 - 09:30

Cuanto miedo tienen todas estas sanguijuelas a perder sus privilegios, miedo a que entren en competencia con gente competente...ay toni toni, pensar en que tendrías que cambiar los gin tonics de can fuster por los del bar de la esquina, hace que te entren sudores fríos...

#6 Joan del Bages, Manresa, 08/12/2017 - 19:48

Seria un somni veure algun dia al Toni Soler, al comissionat del tricentenari en Mikimoto, a en Sala i Martin, a en Joel Joan i a d’altres “celebritats” veure que es guanyen la vida sense els nostres diners que tant generosament els hi ha donat TV3.

#5 Joan, Malgrat, 08/12/2017 - 18:33

Clar, les productores que traballen per TV3 estan vinculadesa l'ARA, i així es retroalimenten. Ara ho veuen? Al Punt acomiaden a 80 persones. No han arribat les "subvencions"....

#4 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 08/12/2017 - 16:21

Neguitos Antoniu ?

Algui dia havia d´arribar oi? I no nomes son l´Albiol i la Arrimadas els de l´eina ben esmolada i a punt.

Morta la patria s´acaba la rabia.

#3 luis, barcelona, 08/12/2017 - 14:20

Antes se congelaran los infiernos
¿Apostamos?