Publicitat
Comunicació · 19 de Desembre de 2014. 14:42h.

El PPC qualifica 'L'endemà' d'"indecent"

Dolors López denuncia que el documental “banalitza” la violència de gènere

El PPC qualifica 'L'endemà' d'"indecent"

Dolors López (PPC), a la sala de passos perduts del Parlament

La diputada del PPC, Dolors López, ha qualificat L'endemà d’”indecent i ha denunciat que el documentat d’Isona Passola “banalitza” la violència de gènere. 

Durant una moció sobre les polítiques transversals amb relació a la violència contra les dones, la diputada popular ha acusat TV3 d’”utilitzaz el drama de la violència de gènere per a objectius polítics i partidistes”.

Segons ella, la televisió pública “utilitza el patiment, el dolor i el drama de milers de dones al nostre país per justificar la ideologia al servei d’un govern separatista”. En aquest sentit ha afegit que és “immoral” i “indecent”.

Finalment, ha expressat que “ningú té dret a utilitzar el drama de la violència de gènere que s’ha emportat enguany cinquanta dones”. “Nngú té dret a utilitzar-ho per a objectius polítics, per a objectius ideològics i per a objectius partidistes”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep, Figueres, 19/12/2014 - 21:55

"Cree el ladrón, que todos son de su misma condición" darrerament tot va tan depressa que l'Endemà mostra obvietats i sembla anacrònic. Però va bé perquè tothom recordi que l'estat espanyol ens sodomitza a diari...

#3 Ivan el terrible, Sant Cugat del Vallés, 19/12/2014 - 19:06

Més indecent és repartir sobres en diner negre, o utilitzar targetes opaques, o fer la llei "mordaza", o anorrear l'independència de jutges i fiscals. Els del PP no tenen cap autoritat moral per retreure res a ningú. I si parlem d'indecència televisiva, què dir de TeleMadrid, o TVE....?.

#2 Manolo, Barcelona, 19/12/2014 - 16:41

No comparto nada con los del PP, pero reconozco que en este caso llevan razón

Fue una indecencia, impropia de nuestra TV·

#1 fideli, rdnes, 19/12/2014 - 14:54

les veritas ofenen: la violència de "gènere" de l'Endemà és la violència d'España vers Catalunya, i abans de vessar sang...