Comunicació · 28 de Febrer de 2014. 12:55h.

El PPC sent "vergonya" de TV3

Marisa Xandri demana a la cadena que "deixi d’adoctrinar"

La diputada del PPC, Marisa Xandri, ha afirmat que "sento vergonya de TV3" i ha advertit el director de TV3, Eugeni Sallent, que "amb continguts falsos, la credibilitat de la cadena corre perill".

Xandri ha fet aquesta afirmació després que al Telenotícies migdia del passat 11 de febrer es tractés de nord-català un medallista francès en els Jocs Olímpics de Sotxi. "Es tracta de Martin Fourcade, un esquiador nascut a la localitat rossellonesa de Ceret, i que per tant, no es poden apropiar com a català", ha especificat.

Durant la seva intervenció a la comissió de control de l’actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Xandri ha manifestat que "els esforços de TV3 per contribuir a la construcció de l’imaginari col·lectiu dissenyat pel nacionalisme català són continus, i en aquest imaginari col·lectiu s’inclou el que denominen Països Catalans, on s’inclou la comarca francesa del Rosselló".

Per tot plegat, la diputada del PPC ha assenyalat que "el seu deliri separatista ratlla el patetisme esperpèntic" i ha demanat que "deixin d’adoctrinar en la ideologia separatista".

El diputat de Ciutadans, Jordi Cañas, també ha denunciat el tracte que es va fer a l’esportista i ha criticat que "els deliris pancatalanistes, els del mapa del temps dels 'Països catalans', és confondre la realitat amb la il·lusió i amb ficció o projectes polítics i això no té cabuda a una televisió pública".

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#51 antonio, manresa, 03/03/2014 - 11:31

Vosaltres haurieu de tenir vergonya, però es clar ni en teniu ni en voleu tenir. La vostra tele 1 i les privades que controleu si que adoctrinen i des de fa molts anys. Series com Isabel i altres que son sino adoctrinament nacionalcatolic espanyol?.

#50 manu, vic, 02/03/2014 - 12:12

Aquests comtats mai han format part del principat de Catalunya. Durant molts anys van formar part de la Corona de Mallorca i quan Pere el Cerimoniós els va incorporar als seus dominis aquests van mantenir les seves institucions de govern. I abans de la guerra dels Segadors ja es volien independitzar

#49 vado, bcn, 01/03/2014 - 22:04

Doncs el municipi de Perpinyà, es diu Perpinyà, la catalana a la seva web oficial, tant en la versió en frances com en català.

http://www.mairie-perpignan.fr/videos/lsf

És una vergonya la falta d'honestitat d'aquesta gent del PP. Més que gent desprès d'aquestes demagògies semblen gentusa

#48 Claüc, Sabadell, 01/03/2014 - 20:44

Sra Xandri, una pregunta:
Quina zona de Catalunya és la que no podem dir que els seus habitants no son catalans?: els de la part que es va quedar França o els de la part que es va quedar Espanya?

I perquè a uns se'ls pot dir catalans i als altres no?
Gràcies

#47 Geavarres, Girona, 01/03/2014 - 11:25

Un partit que ha fet el que ha fet a València amb el canal9, no pot donar consells, sinó que hauria de demanar perdo i assumir responsabilitats. I algu ha sentit algo d'aixo? No es pot ser mes caradura en aquesta vida. I a sobre encara pretenen donar consells. NO TENIU CREDIBILITAT!!

#47.1 Jordi, Zaragoza, 01/03/2014 - 17:06

Geavarres, no te enteras. Lo que hizo el PP de Valencia (quizá forzado por las circunstancias) es lo que no hacen los idiotas de Cataluña con TV3 ni los de España con TVE: permitir que su televisión sea un pozo sin fondo de perder dinero. Pero siempre habrá gente irresponsable como tú que aplauda.