Publicitat
Comunicació · 30 de Maig de 2014. 14:14h.

El PPC troba "inadmissible" el tractament que el '2324' va fer de l'agressió a Montoro

Pere Calbó recorda que van llançar grava i van bloquejar la sortida però no se'n va parlar a la tertúlia

El PPC troba "inadmissible" el tractament que el '2324' va fer de l'agressió a Montoro

Agustí Esteve

El diputat del PPC, Pere Calbó, ha denunciat el tractament que va fer el programa 2324 del canal 324, dels atacs patits pel PPC el passat 21 de maig a Vilanova i la Geltrú. “Tant el conductor del programa, Agustí Esteve, com tots els participants en la tertúlia se centren exclusivament en com poden ser utilitzades les imatges pel Partit Popular i l’ús polític que en poden fer”, ha lamentat.

Durant la seva intervenció a la comissió de control de la CCMA, Calbó ha assenyalat al director de TV3, Eugeni Sallent, que “aquest tractament és inadmissible, no es pot ni minimitzar ni mostrar-se comprensiu amb la violència i molt menys des d’un mitjà públic”. 

“Els mitjans de comunicació, però especialment els públics, tenen una responsabilitat social a l’hora de rebutjar aquesta violència antidemocràtica”, ha afegit. En aquest sentit, ha remarcat que “hi ha una línia vermella molt clara, que no admet matisos: a un cantó estem els demòcrates i a l’altre els violents”.

Així mateix, Pere Calbó ha recordat els fets del passat 21 de maig a Vilanova i la Geltrú. “Abans de començar l’acte es llança grava als vehicles on viatgen representants del partit, i en acabar l’acte, bloquegen la sortida del ministre Montoro i de tots els assistents a l’acte, colpegen el vehicle del ministre, i minuts més tard, encerclen i colpegen salvatgement un segon vehicle, d’un assistent a l’acte”, ha explicat.

Finalment, Calbó ha lamentat que “durant aquesta campanya el PPC ha patit més de vint actuacions on se’ns ha agredit, insultat, mofat i coaccionat”. “S’ha intentat evitar i condicionar la campanya electoral del partit amb una clara intencionalitat política”, ha assenyalat, tot sentenciant que “aquest fet, per sí sol, hauria de merèixer la reprovació de tots els demòcrates”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Iñigo, salou, 30/05/2014 - 18:21

Wn el fascismo la propaganda y la mutilacion de las noticias son tan esenciales como las mentiras

#2 fideli, rdnes, 30/05/2014 - 15:50

l'agressió la va fer Montoro i el seu cotxe, que es volia carregar els vianants... españa no surt del terorrisme d'estat... li és propi.

#1 Urgell, Barcelona, 30/05/2014 - 14:32

li fan al Mas aixo a Madrid: atac a Catalunya...bla bla bla