Publicitat
Comunicació · 1 de Maig de 2015. 10:40h.

El PPC veu tracte de favor del CAC a TV3

Sirera critica que censuri Informe Semanal i en canvi aprovi el documental ‘Hola, Europa'

El PPC veu tracte de favor del CAC a TV3

Imatge del documental 'Hola, Europa'

El conseller del CAC, Daniel Sirera, discrepa amb el seu vot particular del veredicte de l'organisme sobre el reportatge Querella contra Mas emès per Informe Semanal (TVE).

El CAC considera que en el citat reportatge hi va haver "falta de neutralitat" per ser tots els participants contraris al sobiranisme i Sirera en aquest sentit recorda que l'organisme no va censurar el documental 'Hola, Europa!', on "31 persones van opinar a favor de la independència de Catalunya".

Sirera recorda que el CAC va considerar llavors que malgrat que els 31 participants d'Hola Europa eren partidaris de la independència, s’aportaven "punts de vista i sensibilitats diferents" i, per tant, "no s'observa una vulneració de les missions de servei públic".

El conseller del PPC indica que "tenint en compte que el documental Hola, Europa! emès per TV3 va tenir una durada de 89 minuts i que el CAC, va mantenir que aquest era un temps insuficient per valorar el pluralisme, sorprèn molt que es pugui afirmar, en canvi, que el reportatge de TVE Querella contra Mas no va ser plural, tenint en compte que la seva durada va ser de només 7 minuts i 47 segons".

Finalment afirma que, a diferència del que diu el CAC, Informe Semanal no va violar la neutralitat quan va indicar que 2 de cada 3 catalans no van anar a votar el 9N, quan es va explicar que destacats dirigents d'Esquerra van participar en el recompte de vots, quan es va recordar que no va existir ni cens ni registre oficial o quan es va constatar que els estrangers van poder votar. Per Sirera, destacar aquests factors és "parlar de la realitat tal i com es va produir".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Carlos Gomez, Bcn, 01/05/2015 - 16:38

Drogas no dijo el camello.
Quins pebrots.

#7 barcelones46, Barcelona. Espanya , 01/05/2015 - 15:24

La Unió Europea sitúa a Catalunya com a una de les cinc regions més corruptes d'Europa.

#7.1 hector, bcn, 01/05/2015 - 17:23

En un estudi de fa quants anys? sol ser mes que rellevant aquesta informacio per poder tenir una opinio al respecte, si no: estas manipulant.
Segurament sigui d'avans que apareguesin moltes novetats.

#5 spain is over, botswana, 01/05/2015 - 12:37

Y el Financial Times denuncia la manipulació dels mitjans públics estatals i la voluntat de silenciar l'independentisme.

Ouh Yeah!!

#4 rafa, lleida, 01/05/2015 - 12:37

Que cinismo el de CAC, con la cantidad.de programas pro-independencia que nos estan bombardeando en TV3, hay que tener cara al hablar de partidismo. En fin para eso les pagan.

#3 ambaixadorCAT, UK, 01/05/2015 - 12:02

El PP veu tracte de favor a tot arreu on no hi pugui ficar les urpes.