Publicitat
Comunicació · 15 de Març de 2011. 20:56h.

El 'Pravda' de Castellar del Vallès

L'alcalde (PSC) apareix sis cops a la revista municipal

El 'Pravda' de Castellar del Vallès

Una imatge de la pàgina 7 del setmanari 'L'actual' amb dues fotos de l'alcalde Ignasi Giménez

L'associació Altraveu de Castellar del Vallès ha denunciat que l'alcalde de la localitat, el socialista Ignasi Giménez, surt sis vegades al darrer número de la revista municipal L'actual. El setmanari ha augmentat la seva tirada en mil exemplars, de 5.000 a 6.000, respecte el número anterior.

"Ens sembla vergonyosa la poca cobertura que es fa d'actes sociopolítics locals excusant la falta de recursos humans, tot i mobilitzar part important de la ciutadania" i "per contra, ens trobem sotmesos a una sobresaturació d'imatges gratuïtes de l'alcalde, així com de l'equip de govern (finalització de cursos, visita d'obres diverses, inauguracions vàries)", ha indicat aquesta entitat.

"Reivindiquem la imparcialitat d'un mitjà que paguem entre tots castellarencs. En el darrer número, a tall d'exemple, Ignasi Giménez copa la quota d'imatge del setmanari amb 6 imatges (una de les quals és la portada). Considerem que aquest fet és una demostració més de la poca independència que té aquest mitjà de comunicació", ha assegurat.

L'Altraveu ha afegit que "quan el PSC era a la oposició va criticar repetidament el Casa de la vila perquè deien que era tendenciós, que ho era, en favor de l’anterior equip de govern de CiU. Ara que el PSC és al govern fa el mateix o pitjor".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 ULHBOEJDUKtKkb, zJzeegHqc, 11/04/2011 - 09:44

yMa6cF You're the greatest! JMHO

#28 Jossa, Castellar, 18/03/2011 - 11:12

Aquesta setmana només surt quatre o cinc vegades depen de com t'ho miris, de fotos de l'oposició però, cap.

http://www.lactual.cat/cat/downloads2/actual143.pdf

#27 Pere, Sant Vicenç dels Horts, 17/03/2011 - 14:46

Doncs a la revista de Sant Vicenç també surt l'alcaldessa a totes les fotos... deu ser per fer-se veure...

#26 Maria , barcelona, 17/03/2011 - 14:38

Si, Si, la revista no és municipal , és del Sr. Totpoderós Alcalde. "Jo me lo guiso , jo me lo como". Això ho paguem entre tots i totes. I llavors diuen que hi ha crisi? Amb el nostres dineers fan el que volen.

#25 Júlia, castellar, 17/03/2011 - 13:37

L'Altraveu és lunic que té legitimitat per fer aquests cr´tiques.Amb pocs recursos ens han tingut informats a tota la ciutadania. Han demostrat que es tracta de voluntat.