Publicitat
Comunicació · 13 de Novembre de 2017. 10:03h.

El president de l'ACM retreu a Susanna Grisó la seva forma de pensar

"Si vostè continua pensant d'aquesta manera estaria a casa netejant la roba i fent el dinar"

El president de l'ACM retreu a Susanna Grisó la seva forma de pensar

El president de l'Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, ha retret a la presentadora d'Espejo Público a Antena3, Susanna Grisó, que "si vostè continua pensant d'aquesta manera vostè estaria a casa netejant la roba i fent el menjar i res més". "El món canvia gràcies als grans passos", ha afegit, davant la sorpresa de la periodista.

El també alcalde de l'PDECAT a Premià de Mar ha argumentat que "jo vaig decidir quan em casava, jo vaig decidir quan me n'anava de casa dels meus pares, jo vaig decidir quan havíem de tenir fills juntament amb la meva dona. I no vam demanar permís. Per què hem de demanar permís el nostre camí? quina por hi ha?".

"Perquè hi ha un Estatut, una Constitució? Per què un no es pot saltar les lleis per casar-se amb una senyora que ja està casada?", ha preguntat la periodista. "Senyora Grisó, si vostè pensa d'aquesta manera vostè estaria a casa netejant la roba i fent el dinar i res més", ha replicat el dirigent independentista.

Grisó ha assenyalat que "jo no estic en contra de les revolucions de la història, ni de la resistència pacífica". "Doncs ho sembla", ha contestat Buch. "No, no, no ho sembla, aquestes són les seves conclusions, no les meves. Però és evident que la unilateralitat no és el camí", ha sentenciat Grisó.

Publicitat
Publicitat

85 Comentaris

Publicitat
#62 pepe.----, andorra, 14/11/2017 - 12:04

Barceloneses, si queréis evitar q personajes como este tengan algo de poder sobre vosotros, vuestra única opción es q Barcelona sea autonomía aparte. BARCELONA AUTONOMÍA.....

#61 pepe.----, andorra, 14/11/2017 - 12:03

están locos estos separatas.....¿Los barceloneses tienen q pedir permiso a alguien para constituirse en comunidad autónoma aparte? pq parece q ese va a ser el único camino para librarse de estos separatas de provincias q encima bajan a Barcelona a dar la brasa, en la ultima manifa, la gran mayoría, bajaron en autobús de los pueblos...Q nivel...

#60 People vs Mohammad, Salt Girona, 14/11/2017 - 10:00

Buch un representante del nazismo caganer, es previsible que censure la convivencia democratica.

#59 Ram, Terrassa , 14/11/2017 - 08:42

Según van pasando los días se va sabiendo que el independentismo es un engaño en toda regla al pueblo de Catalunya, "no estamos preparados para la independencia", es lo que reconocen todos los que nos han metido en este embolao, que nos ha dividido como sociedad y nos está arruinando económicamente...Insensatos irresponsables, es lo que son!!!

#53 Laia, BCN, 13/11/2017 - 23:56

Qui hauria de estar a casa netejant la roba i fent el dinar es aquest Buch amb pinta de cavernari.

Associació Catalana de Municipis? Una altre mamandurria per col·locar fascinerosos.