Comunicació · 16 de Juny de 2009. 12:47h.

El president de Lavínia fa costat al PSC

El periodista Antoni Esteve participa en un debat de Catalunya Causa Comuna

El president de Lavínia fa costat al PSC

Antoni Esteve, president de Lavinia TC, amb Joan Majó

El president de Lavínia TC, Antoni Esteve, ha participat en una conferència organitzada per Catalunya Causa Comuna, que és "la proposta del PSC de construir la Catalunya de demà des del partit dels socialistes catalans", segons s'explicava en els tríptics que es repartien a l'entrada.

A la conferència 'Després de la crisi: respostes i models de sortida de la crisi global' han participat diferents càrrecs institucionals del PSC com la consellera de Treball, Mar Serna i el tercer tinent d'alcalde de Barcelona, Jordi William Carnes. Així com l'exconseller de Treball durant l'etapa de Pasqual Maragall i actual president de l'Autoritat portuària de Barcelona, Jordi Valls i l'exministre d'Indústria i exdirector General de la CCRTV, Joan Majó.

Durant la taula rodona, en que cadascun dels assistents ha donat el seu parer sobre la crisi. El director de Lavínia TC ha assenyalat que davant la crisi "hi han reptes importants i estem distrets en tonteries". Esteve comparteix la política de Florentino Pérez, i ha assenyalat que "al futbol es té assumit la necessitat de contractar talent" i ha apostat perquè això s'estengui en tots els camps: Ara mateix no contractem un finlandès perquè porti educació, però si és millor que el que tenim aquí cal fer-ho". "Hem d'importar el talent de fora", ha sentenciat.

Per la seva banda, una altra de les participants, l'exdiputada del PSC Anna Balletbó ha indicat que "hem arribat on hem arribat per falta d'ètica i ens he d'armar d'ètica si volem sortir de la crisi".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Carles Sánchez, Barcelona, 16/06/2009 - 19:40

No tenen escrúpols. Competeixen amb empreses que han partit de zero i amb el suor dels empresaris utilitzant els diners dels contribuents. Diners públics al servei dels partits que manen. És impressionant com ho tenen muntat els del PSC, Impressionant.

#7 Carles Sánchez, Barcelona, 16/06/2009 - 19:38

Lavinia va sorgir en caure Felipe Gonzalez amb l'encarrec de muntar BTV i altres altaveus sociates. Els diners els han fet amb propostes institucionals del PSC encarregant La Malla o anuncis com el 012. Un gran altaveu propagandístic que fa vergonya.

#6 Ricard, St. Sadurní, 16/06/2009 - 15:30

L\'endemà de la independènca caldrà passar comptes amb tota la xusma sociata.

#5 albert, Girona, 16/06/2009 - 14:08

La balletbó parlant d'ètica !!!! és com si en Montilla fes un discurs sobre les omilies d'Organyà. Els sociates son així...

#4 Hayek, Barcelona, 16/06/2009 - 13:57

Empresaris al costat del governs, quin fàstic. És la perversió del lliberalisme, vinga fer sopes amb els governants mentres els que treballem en lliure competència no tenim "amiguets" que ens ajudin. Quin fàstic aquest socialisme de rics.