Publicitat
Comunicació · 12 de Maig de 2014. 14:46h.

El president del CAC assegura que l'organisme és independent

Roger Loppacher: "no hi ha adscripcions polítiques definides, sincerament"

El president del CAC assegura que l'organisme és independent

Roger Loppacher, en una imatge d'arxiu

El president del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, ha afirmat que l’organisme públic és independent. En una entrevista al diari Ara, afirma que la vinculació amb els partits polítics “no és tan real”.

Loppacher manifesta que “quan s’actua, s’actua en interès del sistema audiovisual català en el seu conjunt, no en funció de l’interès d’un polític. Hi ha sensibilitats diferents, com n’hi ha a la societat. Però no hi ha adscripcions polítiques definides, sincerament”.

Loppacher afirma això malgrat que, en l'actual composició de l'organisme, tots han tingut càrrecs de confiança política. Ell mateix va ser secretari general de Governació i vicepresident del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) del 2008 al 2012.

Daniel Sirera, escollit a proposta del PPC arran de l’acord amb CiU per nomenar Loppacher com a president de l'organisme públic, va ser president d'aquesta formació i diputat al Parlament. 

Carme Figueras, del PSC, va ser consellera de  Benestar i Família i portaveu adjunta dels socialistes catalans al parlament durant dues legislatures. Per la seva banda, Josep Pont va ser alcalde de Bellpuig, president de la Diputació de Lleida i diputat al Parlament per CiU.

Finalment, Elisenda Malaret va ser diputada al Congrés pel PSC i Yvonne Griley, sense experiència en matèria audiovisual, va ser directora general de Política Lingüística del Govern de la Generalitat entre el 2011 i el 2013.

Els membres del CAC, al Parlament

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#22 pepe, andorra, 13/05/2014 - 01:22

q chiste mas bueno. A este paso, entre la convivencia de mas y el conentario este, van a destronar a Eugenio como mejor humorista catalan de todos los tiempos, con permiso de mary santpere

#21 Potemkin, Mockba, 12/05/2014 - 23:19

.... encima el tío se ríe de todos con ese comentario.
Menuda jeta, muchacho.
A tomar el pelo a otra parte.

#20 Alvar, Bcn Españolaza, 12/05/2014 - 22:50

Otros que quieren ser independientes y no lo consiguen.

#19 Millet, Marisqueria la Estelada, 12/05/2014 - 20:57

Aseguro que lo hice todo por patriotismo.

#18 narcisa, ja sembleu els de l'ARA, 12/05/2014 - 20:43

el censor de guarida d'avui em penso que té la pell mol fina...

no serà un del CAC, oi?