Publicitat
Comunicació · 19 de Juliol de 2021. 17:29h.

El primer soci del Club Super3 que arriba a president

TV3 fa un reportatge per potenciar la imatge de Pere Aragonès

El primer soci del Club Super3 que arriba a president

TV3 estrena aquest dimarts, a les 22:05, el documental "Pere Aragonès, el president més jove" que, segons la nota difosa per la cadena pública, és "el retrat generacional del primer president de la Generalitat que ha estat membre del Club Super3".

La producció de TV3 produïda per Ottokar, que ha costat més de 70.000 euros, fa un retrat "íntim d'Aragonès i de la seva personalitat política". "És un documental que fa un retrat polític i personal del nou president de la Generalitat de Catalunya, el més jove de tota la història de la institució", afegeix.

El documental inclou entrevistes a periodistes, politòlegs i historiadors que el segueixen des de fa anys. A més, els directors, Josep Morell i Jordi Vilar, han tingut accés exclusiu a la rebotiga de la campanya electoral de les eleccions del 14-F, retratant mítings de campanya; passejant pel seu poble, Pineda de Mar, i viatjant amb ell al cotxe oficial.

També recull imatges exclusives de la nit de les eleccions; de la celebració del triomf dins la seu d'Esquerra Republicana; de la primera investidura fallida; de la segona investidura, realitzada vuitanta-tres dies després; de la seva marxa de la Conselleria d'Economia i de la seva arribada al Palau de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 C, Vilassar de Mar, 20/07/2021 - 12:09

Estos indepes son la coña. Al final nos hacen hecharnos unas buenas risas.

#9 Íñigo, Palma, 20/07/2021 - 09:19

Y mientras tanto ERC por la puerta de atrás va eliminando a sus adversarios siendo el nuevo centro de poder en Cataluña para las décadas venideras de la mano de su fiel amigo y escudero el PSC. Todo queda en casa. Cuestión de tiempo los pactos ya están negociados , mataran poco a poco a pugi y lo que quede de junts . Y los catalanes viendo TV3.

#7 Jvcs, Barcelona, 20/07/2021 - 01:09

En la tv cubana y en el granma también hay lo mismo loas al primer combatiente de barriga llena diaz canel member Pionero & super3.
El encanto cubano made un tv3...
Ceacescu es un recordatorio muy oportuno q falta en la loa nauseabunda !

#6 Rodri, Blanes, 19/07/2021 - 20:55

Parlaran també del seu avi, alcalde franquista de Pineda durant força anys, i com gràcies a la seva herència ha pogut gaudir d'un munt de privilegis? O això no toca?

#6.1 kalimochum, pompeya, 22/07/2021 - 00:40

él no ganó, ganó Illa, igual que ganó Arrimadas, si hubiese hecho deporte alguna vez y hubiese competido, le daría vergüenza ser presi de esta manera, que vergüenza y que morro. Si hubieras competido de niño, como todos, hubieses aprendido algo, sinverguenza

#5 Streaker, Barcelona, 19/07/2021 - 19:07

Y ahí sigue el nen barbut, en el Club Súper 3