Publicitat
Comunicació · 25 d'Abril de 2022. 17:37h.

"El procés ens ha dividit en dos"

Julia Otero lamenta que s'han perdut "relacions entre persones"

"El procés ens ha dividit en dos"

La periodista Julia Otero ha donat la seva versió del procés en el programa Lo de Évole de La Sexta i ha manifestat "ens ha dividit per la meitat, en dos". "Ens ha fet perdre tant de temps, tantes energies, relacions entre famílies i persones", ha lamentat.

Otero ha explicat que "la meva mare defensava Catalunya, sortia amb la seva samarreta de nova catalana, i des de fa anys ja no. Quan li diuen alguna cosa, calla. No li agrada". En aquest sentit lamenta que "això és el que hem perdut i era tan bonic" perquè Catalunya "era un teixit fet de gents vingudes de tot arreu. De Galícia, d'Andalusia, de Múrcia".

Finalment, Julia Otero ha explicat que Pasqual Maragall li va oferir la direcció de Catalunya Ràdio quan va arribar a la Presidència de la Generalitat i ha assegurat que amb l'ex president "el maleït procés mai hagués arribat".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#29 Asensio Chicharela, Portavoza, 27/04/2022 - 13:09

Pero a Julia se le ha olvidado anadir la coletilla de que "los de la ultraderecha son peores".
Intoleraplaaaaaa !!!!!!

#28 Rasca, Castelldefels , 26/04/2022 - 11:45

Señores y señoras Julia Otero acaba de descubrir la pólvora !

#27 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 26/04/2022 - 11:26

El procés es un despropòsit.

#26 pepe, andorra, 26/04/2022 - 11:00

hay q ser fariseo, para ser un colaborador necesario para quienes han buscado dividir a las personas para despues decir lo q dice esta buena señora. A ver, q usted ha sido una de las principales figuras de esa division, q segun usted no pasaba nada, q no habia problemas, q todo iba bien, y todo era falso. Como todo lo q dicen personas como julia.

#26.1 Neferu, Barcelona, 26/04/2022 - 11:31

Muy cierto, Pepe, muy cierto. Pero, bueno, las personas tienen derecho a rectificar y si lo que dice ahora lo dice de verdad, pues bien venido sea.

#25 Neferu, Barcelona, 26/04/2022 - 10:56

Sra. Otero: el mateix que li ha passat a la seva mare ens ha passat a molts i moltes catalanes de fuera y de dentro de Catalunya. El procés nos ha enseñado la verdadera cara tan falta de valores éticos de sus dirigentes, nos han enseñado las verdaderas pezuñas de sus patitas y, hemos reaccionado como su sra. madre: no dejándonos manipular.