Publicitat
Comunicació · 20 de Març de 2022. 18:58h.

"El procés ha estat l'estafa més gran de les últimes dècades"

Santiago Espot, independentista: "ERC, Junts i la CUP han mentit tant que no haurien de poder sortir de casa"

"El procés ha estat l'estafa més gran de les últimes dècades"

Santiago Espot, independentista i membre de Força Catalunya, ha assegurat -al programa OpinaCat de 8TV- que "el procés independentista ha estat l'estafa més gran de les últimes dècades en qualsevol democràcia europea".

Considera que les formacions independentistes, ERC, Junts i la CUP, "han mentit tant que ha arribat a un extrem que no haurien de poder sortir de casa perquè se'ls hi hauria de llençar pedres".

"S'ha arribat a negar que es va poder parlar amb Rússia i ens han fotut un tret al peu tan bèstia que ningú no confiarà en nosaltres, perquè Rússia d'aquells moments, que volia de veritat la Unió Europea, estava disposada a fer alguna cosa", ha manifestat. "Ara neguen a Rússia com Sant Pere. Qui confiarà en Catalunya? Ningú", ha afegit.

Santiago Espot ha afirmat que entre els partits independentistes, dins del Govern, "les ganivetades són continuades" i creu que "no trenquen res perquè no tenen on caure morts, des del conseller fins al secretari general".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#34 Sergi Sergio, Barcelona, 22/03/2022 - 17:27

Este ahora se entera de la estafa??? Buuufff pues muchos ya hace años y años que se lo explicabamos y no querian ver, ni escuchar.

#33 Closseau, Tarragona, 22/03/2022 - 06:21

Cualquier dia de estos tendremos una desgracia y a este pobre diablo le viene un ictus en directo. Don santiago de murcia, no se ponga usted asi hombre !!!

#32 Enrique, La Patria de Prim, 21/03/2022 - 18:48

Ya ya ya.Pero siguen cobrando y ocupando puestos que ni soñaban.Y el que no es de la cuerda......Asi que tan felices.

#31 gurguri, Barcelona , 21/03/2022 - 14:53

Estos personajes van preparando el terreno por si se les acaba vivir muy bien con el Pruçes.Son unos vivales profesionales que se arriman al sol que mas calienta.Sus apariciones en 8 TV junto con un Alcalde de la zona de Vic son vomitivas.

#30 Aladroque, Mastia, 21/03/2022 - 13:26

Santiago, Santiaguin, cuando haces pot ya no hay espot.