Publicitat
Comunicació · 16 de Juliol de 2020. 18:00h.

“El procés s'hagués dissolt com un terròs de sucre sense TV3”

Daniel Sirera, membre del CAC: “Les tertúlies haurien de donar veu a més de la meitat dels que estan en contra de la independència”

“El procés s'hagués dissolt com un terròs de sucre sense TV3”

Daniel Sirera

El conseller del PP al Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Daniel Sirera, lamenta que TV3 és “utilitzada per aconseguir un objectiu polític i adoctrinar la gent”. “Quan TV3 retransmet només o majoritàriament actes d'entitats partidàries de la independència està mobilitzant a la gent que pensa d'aquesta manera”, afirma en una entrevista a e-notícies.

Sirera considera que “el procés ha estat un xiclet” que s'ha allargat gràcies a la televisió pública catalana. També indica que “sense TV3 s'hagués dissolt com un terròs de sucre” perquè -diu- no s'hagués repetit “com un mantra” que “els presos independentistes són presos polítics” ni tampoc que “Puigdemont està a l'exili perquè hi ha un Estat espanyol que és molt dolent i és molt antidemocràtic que ho està perseguint pel que pensa i no pel que ha fet”.

El conseller d'el CAC assegura que l'organisme públic “s'ha convertit en una mena de coartada perquè TV3 pugui seguir fent les coses que fa en lloc de respondre a aquesta pluralitat que els ciutadans exigim a les tertúlies”. “Si un 50% de els catalans no són favorables a la independència de Catalunya, les tertúlies haurien de donar veu a aquest 50% de catalans que no volen la independència de Catalunya”, rebla.

Daniel Sirera entén que una part de l'audiència de la cadena pública pensi que “si no sóc independentista sóc una cosa rara”. “Si no ets independentista, no ets del Barça i no parles català; no ets català”, afegeix, alhora que defensa que “la gent té dret a que per pensar diferent no se'l consideri una persona estranya”.

El membre de Consell Audiovisual de Catalunya recorda que “abans tots els catalans ens sentíem orgullosos de TV3”, però ara -denúncia- és una eina que s'usa per a un “objectiu polític”. “Tots els catalans, pensem el que pensem, hem de poder sentir-nos bé veient la nostra televisió”, demana.

Sirera critica que els mitjans de comunicació públics catalans facin servir l'expressió “presos polític” o diguin que l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, és a l'“exili”. “A la televisió pública els periodistes haurien de referir-se a la coses pel seu nom”, diu.

“TV3 ha de dir les coses pel seu nom: si Puigdemont està fugat està fugat”, subratlla, encara que reconeix que “si un presentador de TV3 digués que Puigdemont és un fugat hauria una manifestació davant dels estudis”.

Sobre el fet que els professionals de TV3 diguin 'País Valencià' a la Comunitat Valenciana, Daniel Sirera creu que “ells mentalment consideren que València és el País Valencià i en diuen així perquè els agrada, i com ningú els diu el contrari, ho fan”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#11 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/07/2020 - 16:52

"en el servei que fem a la societat" dice la pájara. Pues si vomitar odio y sembrar la discordia año tras año es un servicio a la sociedad, que venga Dios y lo vea. Como Lewinsky del prusés seguramente acabarás junto a Tocomocho, amo y señor de todos los pirados. Allí tus servicios serán apreciados.

#10 Jérica, Jérica, 17/07/2020 - 09:09

Daniel Sirera es un 100 mil eurista ejemplar. Las puertas giratorias no tienen secreto para él. Tiene animadversión al sector público, pero siempre ha chupado d la teta pública. Pero si hasta la parienta la tiene trabajando en el CAC, reagrupación familiar, no?

#10.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 17/07/2020 - 22:15

¿Sólo Sierra?Los indepes que forman parte del CAC son grandísimos profesionales curtidos y valoradisimos en la empresa privada ¿A que sí?

#10.2 Jérica, Jérica, 18/07/2020 - 10:04

Pero al menos no desprecian la función pública .. este tio si, y encima se forra de ella

#9 Pere, Barcelona, 17/07/2020 - 07:49

Por eeso Sanchis y sus secuaces Irán a la cárcel.
¡¡¡¡¡ Es cuestión de tiempo !!!!!!!

#8 Marc, Girona, 16/07/2020 - 22:01

Clar, calen més tv neutrals i objectives com tv1 la 2, a3 , cuatro, t5, la sexta....Tots canals que no han pres partit en el tema Catalunya Espanya

#8.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 17/07/2020 - 22:19

Ya se que esto no lo enseñaban en Barrio Sésamo, pero de Arias entender la diferencia entre PRIVADO y PÚBLICO. La mayoría de las cadenas que has citado son PRIVADAS, y no están "obligadas" (si que estaría bien) a ser imparciales. Espero que la dificultad de los conceptos no haya sido demasiado para ti.

#7 Joanet, Bcn, 16/07/2020 - 22:01

Pensament únic !!! Això és el que volen els nacionalistes espanyols.

#7.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 17/07/2020 - 22:21

¿Pensamiento único? ¿Como el que pretendéis imponer los independentistas? No, gracias.