Publicitat
Comunicació · 26 de Febrer de 2010. 16:37h.

El programa de La Sexta més polèmic

Entitats juvenils reclamen la retirada del programa "Generación Ni-Ni"

El programa de La Sexta més polèmic

Un dels joves que participa en el programa 'Generación Ni-Ni'

Acció Jove – Joves de CCOO demanen "la retirada" del programa 'Generación NI-NI' de la cadena La Sexta perquè "genera una imatge social molt negativa i injusta dels i les joves". Així, s’uneixen al Consell de Joventut de Barcelona, al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i al Moviment Laic i Progressista en la reivindicació.

En aquest sentit, han assenyalat que "no es nega l’existència de joves que no estudien, ni treballen i que fins i tot no volen fer-ho". Pero des d’Acció Jove "s’exigeix rigor a l’hora de fer generalismes i consciència social. L’actitud de La Sexta en emetre aquest programa és frívola". Entenen, a més, que "els mitjans de comunicació haurien de contribuir socialment a millorar la societat i a fer-la més informada, no a banalitzar situacions, no a estigmatitzar col·lectius, ni a insultar un col·lectiu que és precisament dels qui més està patint l’actual situació econòmica".

Per últim, recorden que "a Catalunya existeix més d’un 30% de fracàs escolar. Situar la responsabilitat d’aquest fet en els joves deixant al marge de l’anàlisi el sistema educatiu és, com a poc, irresponsable". 'Generación Ni-Ni' "és, per tant, un programa que beu d’aquesta irresponsabilitat i que contribueix a crear una imatge negativa i, en cap sentit, representativa de la gent jove".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Superfriki, Cat, 27/02/2010 - 18:05

Amagar un problema no el soluciona, el problema no es si aquesta mena de gent existeix o no, el veritable problema es que aquesta merda programes te audiencia, eduqueu a la gent a no mirar-los i sense audiencia aniran desapareixent tot solets.

#1 Joan F, Sabadell, 27/02/2010 - 01:50

La plataforma representa a la perfecció el jovent: la culpa sempre és dels altres.

El programa aquest podrà ser tant deplorable com es vulgui, però si els elements que hi ha a dins com a mínim treuen alguna cosa de profit pel futur, endevant.