Publicitat
Comunicació · 23 d'Octubre de 2019. 17:08h.

El programa de Toni Soler compara els Mossos amb "putos gossos de merda"

Un presentador afirma que "són molt agressius, rabiosos, alguns analfabets"

El programa Està Passant de TV3, que presenta Toni Soler, ha comparat els Mossos d'Esquadra amb "putos gossos de merda" en la secció que fa el col·laborador Magí Modgí. Aquesta comparació arriba després de les actuacions policias efectuades en els aldarulls que hi ha hagut per la sentència del Tribunal Suprem.

Madgí comença la seva secció dient que no vol parlar de les càrregues policials i manifesta que "prefereixo parlar de coses que donin bon rotllet, com els gossos". El col·laborador mostra un gos amb un gorra de policia i diu: "aneu amb compte si us topeu un gos com el de la foto perquè són molt agressius, rabiosos, alguns analfabets..." "Calma, calma", demana el presentador.

"N'hi ha molts aquests dies... Hi ha altres tipus de gossos que s'enfilen a sobre d'un cotxe, per això els tanquen 9 anys a la presó i els seus amics gossos surten a queixar-se. Aleshores és quan envien aquests malparits de gossos", remarca.

"Tu creus que està allà per protegir-te, però potser et borda, et mossega o, encara pitjor; et dispara bales de foam o pilotes de goma", afegeix abans de mostrar un muntatge amb un gos armat i envoltat de projectils de foam. En aquest sentit, es pregunta: "Qui li torna un ull a un puto nano de 22 anys? Els putos gossos aquests de merda? Li tornaran l'ull?". "Calma't, calma't", diu Soler.

Aleshores intervé Jair Domínguez per remarcar que "'els gossos no fem les lleis', ho diuen ells mateixos". "Clar, perquè la culpa no és seva, la culpa és dels amos", sentencia abans de mostrar una imatge del conseller de l'Interior, Miquel Buch.

El portaveu del sindicat de Mossos de Esquadra, Toni Castejón, ha denunciat el vídeo a les xarxes socials i ha reclamat al Parlament "es revisin protocols d’emissió i demanin 'depurar responsabilitats'".

col.jpg

Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#59 luis, barcelona, 24/10/2019 - 16:15

DICE:
…..Qui li torna un ull a un puto nano de 22 anys? Els putos gossos aquests de merda? Li tornaran l'ull?
Evidentemente que no le devolverán el ojo
Pero....
¿Se lo devolverá alguno de los 477 ALTS CARRECS QUE COBRAN UNA MEDIA DE 70.000€ y que viven de esta historia?

#58 luis, barcelona, 24/10/2019 - 16:07

Esta cuestión solo es un tema de INDECENCIA
INDECENTE QUIEN LO CREA
INDECENTES QUIENES LO PERMITEN

#57 ., ., 24/10/2019 - 15:55

Como usa a sus colaboradores para que ellos asuman los riesgos de decir ,lo que el no se atreve a decir.
Sus colaboradores se sienten los elegidos por Soler.
La respuesta de Soler,tan arrogante como siempre,es mostrar las audiencias.

#56 Cris, Barcelona , 24/10/2019 - 14:16

Mismo perro con distinto disfraz. Son iguales. Jiji

#55 Agustino, Barcelona, 24/10/2019 - 09:38

Es de suponer que el mediocre de Toni Soler no llamará a los mossos ante un problema de sufrir un delito o de necesitar ayuda...