Publicitat
Comunicació · 4 de Juny de 2021. 18:57h.

El PSC acusa Vicent Sanchis d’”incomodar” diputades

Beatriz Silva presenta una queixa per les “conductes” del director de TV3

La diputada del PSC, Beatriz Silva, ha elevat una queixa a la mesa de la CCMA contra Vicent Sanchis on afirma que, durant la sessió de control del passat 28 de maig, el director de TV3 li va parlar amb “unes formes i un to molt allunyat del que hauria de ser una conducta respectuosa vers aquesta diputada”.

Durant l’esmentada intervenció Sanchis va retreure a Silva que donés unes xifres que no eren “certes” sobre el cost de diversos documentals. “Si no ho tingués clar no li contestaria amb tan contundència com ho estic fent”, va afegir.

“El nostre paper és de pluralitat i de decidir coses. I si vostè coneix alguna serie sobre el procés que ofereixi una visió diferent sobre el procés que ens hagi arribat i no l’hem contractat, m’ho diu! M’ho diu!”, va sentenciar.

Silva retreu a Sanchis haver-se saltat “l’obligada cortesia parlamentària, incomodant amb la mateixa a qui subscriu i d’altres diputades presents a la comissió”. També afirma que “no ha estat una actuació aïllada, ja que es tracta d’una actuació que ja hem viscut amb anterioritat en aquesta mateixa comissió”.

La diputada reclama a la mesa de la CCMA que “traslladi la meva queixa tant a la direcció de TV3 com de la CCMA, per tal d’evitar que aquest tipus de conductes es tornin a repetir”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#7 Barretina a rosca, black hole, 05/06/2021 - 17:31

Lo que dice Beatriz Silva que no les gusta a los indepes ni a TV3% y que por supuesto nunca le dirán a la borregada lazi:

https://cronicaglobal.elespanol.com/pensamiento/tv3-pobreza-fondo-covid_491256_102.html

#6 Sanchisssss, Sanchissssss, 05/06/2021 - 11:47

Es un chulo. Y un prepotente. Pero esta queja no puede tener recorrido. Y además tendrá razón en sus respuestas.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/06/2021 - 21:22

No se si sabeu que al toxic ecositema periodistic catala se´l coneix com La Horchatera i La Minyona.

Es l´arquetip de l´incombustible cocodril convergent.

#2 Gurguri, Barcelona , 04/06/2021 - 20:39

El cargo lo exige si no fuera un fanático independentista, que respetara a los que no piensan como ellos no tendría este cargo tan bien pagado.TV3 con su manipulación mañana tarde y noche ha sido la principal culpable del desastre económico y de convivencia de tantos años perdidos con el pruçes.

#1 M Pilar, Barcelona, 04/06/2021 - 20:08

Pocas quejas en la Comisión parlamentaria ha debido haber, aunque luego hay críticas para todos los gustos y colores. Bien Beatriz!