Publicitat

Víctor Alexandre: "si Mònica Terribas fos independentista no seria directora de TV3"

Victor Alexandre ha denunciat en una entrevista a e-notícies que "el PSC controla TV3" i que, en la seva opinió, "l'espanyolització de TV3 és progressiva, no sembla tenir aturador, és espectacular" alhora que ha criticat que "des de l'independentisme que hi ha al Govern s'intenta criminalitzar a aquells que denuncien aquesta espanyolització" en una velada al·lusió a Esquerra. "El que fa mal al país és que un Telenotícies, fins a la dotzena notícia no aparegui Catalunya".

Alexandre ha qualificat la nova directora, Mònica Terribas, de "professional brillant" però "des d'un punt de vista nacional" ha recordat que "ella mateixa ha contestat a la pregunta si vostè és independentista i ha dit que no"."Si Mònica Terribas fos independentista no seria directora de TV3", ha afegit.

El periodista i escriptor també ha denunciat, al seu pare, que "l'atmosfera per als independentistes de Catalunya Ràdio és irrespirable" i que "es pot ser independentista mentre no ho diguis".

Sobre la marxa d'Antoni Bassas, ha manifesta que "si el consideraven un nacionalista abrandat no sé què deuen pensar de mi" alhora que ha recordat que ha participat "alguna vegada" a 'Els matins de TV3' o a l''Àgora', però no a les tertúlies de Catalunya Ràdio. "Però m'és igual, jo sóc escriptor, el que vull es escriure llibres", ha acabat.

Víctor Alexandre
Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#46 Pep, BCN, 11/09/2008 - 12:59

I aquest:

http://www.jnc.org/imatges/guardades/destacats_123_24.pdf

#45 Pep, Barcelona, 11/09/2008 - 12:54

He trobat això:

http://zapaterias.blogspot.com/2007/03/no-voy-parar-hasta-joderte.html

#44 Ramon, Barcelona, 11/09/2008 - 12:53

L'actual espai mediàtic català és incompatible amb la democràcia i amb cap possibilitat de redreçament d'un imaginari nacional. Sé que és picar ferro fred. Només ho escric perquè d'aquí a cent anys no es pugui dir que ningú no ho veia.

#43 Pep, Barcelona, 11/09/2008 - 12:29

Collons, quin angelet de tio aquest Bolaño. Amb aquest somriure profident, qui ho hauria dit?

#42 Oriol, Barcelona, 11/09/2008 - 12:24

Confirmat, sí, és ell. He entrat a un buscador i ho he trobat. L'amenaça va tenir lloc fa any i mig. El periodista amenaçat era el Jordi Barbeta, de la vanguardia. Aleshores el Bolaño era el director de comunicació del Montilla.