Publicitat
Comunicació · 15 de Juliol de 2010. 19:31h.

El PSC evita deixar la Corpo en mans d'Esquerra

Montilla nomena el fins ara director de Catalunya Ràdio, Ramon Mateu, en substitució de Rosa Cullell

El PSC evita deixar la Corpo en mans d'Esquerra

Ramon Mateu amb Mònica Terribas, directora de TV3

El president de la Generalitat, José Montilla, ha nomenat director general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) Ramon Mateu, en substitució de Rosa Cullell, que va presentar la seva dimissió del càrrec aquesta dimecres, durant la reunió consell de govern de l'organisme. Mateu era fins ara director de l'emissora Catalunya Ràdio.

Abans de ser designat director de Catalunya Ràdio, Ramon Mateu era delegat del grup Antena 3 a Catalunya i director general de nous projectes d'Uniprex, empresa d'Antena 3 que gestiona les emissores Onda Cero i Europa FM. Va substituir en la direcció de Catalunya Ràdio el juny de 2009 Oleguer Sarsanedas, que ocupava el càrrec des de 2005.

La CCMA ha difós un comunicat que afirma que "el president del consell de govern de la CCMA, Enric Marín, ha decidit comunicar al consell de govern la designació de Ramon Mateu i Llevadot, actual director de Catalunya Ràdio, perquè assumeixi provisionalment les funcions de la direcció general de la Corporació, d’acord amb el que s’estableix en l’article 14.5 de la Llei 11/2007 d’11 d’octubre de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Aquesta decisió es farà efectiva el 6 de setembre".

El comunicat diu també que "Enric Marín, i la directora general de l’ens, Rosa Cullell, han establert de mutu acord el calendari de transició de la direcció general de la CCMA. Un cop anunciada, ahir [dimecres], la voluntat de dimitir per raons personals i professionals i que el consell de govern hagi acceptat la seva dimissió, Rosa Cullell posarà fi al seu mandat el dia 6 de setembre per tal de garantir una bona transició, la plena normalitat de l’empresa i l’execució de tots els projectes en curs".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Ben, Reus, 16/07/2010 - 11:54

No patiu els queden 4 mesos, i amb l'estiu pel mig. Aviat els enviarem a tots, i totes, a banyar-se al Retiro, amb la Car Machacón.

#6 nuria, bcn, 16/07/2010 - 10:34

S'ha acavat els documentals con adèu Espanya? això es el que vol Montilla, que no pensem i anem tots a la feria d'abril en lloc de votar per la independencia.
Ha quedat més que demostrada la anticatalanitat de Montilla, no cal més comentari...

#5 JOSE, BCN, 16/07/2010 - 09:47

asi??? el psc tenia el directo de Cat radio controlat???? no ens n'haviem adonat, oi que no?!!! menys mal que els del psoe son els de la democracia, la no-manipulacio, el no-nacionalisme i la neutralitat. VERGONYA I FASTIC FOTEN!

#4 carracuca, barcelona ESPAÑA, 15/07/2010 - 23:21

estómagos agradecidos y pijosprogres al mando de los medios públicos, dios los cría y ellos/ellas se juntan. Lucha por el poder y en rio revuelto..., pues los de esquerra que cortan el bacalao.

#3 Joan de Manlleu, MANLLEU, 15/07/2010 - 21:28

El retroceso de Catalunya sigue imparable..................