Publicitat
Comunicació · 25 de Març de 2011. 13:12h.

El PSC lamenta el tracte de TV3 a Nadal

Ferran: "desitjaríem que el tractessin igual que tractaven el president del Grup Parlamentari de CiU"

El PSC lamenta el tracte de TV3 a Nadal

Joan Ferran, en una foto d'arxiu

El portaveu del Grup Socialista a la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals del Parlament, Joan Ferran, ha afirmat que “respectem plenament el criteri dels professionals, però ens agradaria que el Cap de l’Oposició rebés el mateix tractament ara que a la darrera legislatura”. Ferran s’ha basat en els informes públics de pluralisme del Consell de l’Audiovisual de Catalunya de 2006 i 2010 per demostrar“les diferències en el tractament informatiu de TV3 i Catalunya Ràdio a José Montilla i Artur Mas”.

És per això que el diputat socialista s’ha preguntat si “s’ha canviat la filosofia informativa pel que fa al tractament del Cap de l’Oposició” i ha interpel·lat als responsables de l’ens públic per si pensen“consolidar el model anterior”. “Detectem una variació en fons i formes d’algunes qüestions de presència política –ha dit Ferran- i desitjaríem que tractessin el president del Grup Parlamentari Socialista i Cap de l’Oposició igual que tractaven el president del Grup Parlamentari de CiU”.

Tot i aquestes consideracions, Joan Ferran ha matisat que “els i les socialistes no caurem en la crítica fàcil i el negativisme de que va fer gala el grup de CiU quan estava a l’oposició”, ja que “nosaltres serem més responsables, mantindrem el respecte a la professionalitat, la independència i la despartidització dels mitjans de comunicació públics catalans”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Josep M, ., 27/03/2011 - 22:51

Títol de la pel lícula ........

BOGERIA D'AMOR

#6 ramon, barcelona-c, 27/03/2011 - 00:43

Defensarse atacant i mentint , dir el que diu el Ferràn siguen TV3 un reducte de periodistes socialistes i comunistes es una mostra del seu cinisme .De petit en Ferràn el debía picar un escorpí i encara no s'ha refet , el pobre escorpí debía morir en l'atac.

#5 Ramon, Barcelona, 26/03/2011 - 19:16

El partit de TVE-Sant Cugat, BTV i la COM reclama mitjans públics no partidistes. I ho fa quan pel que fa a la Corporació ningú no diria que ja no hi ha Tripartit. Ni Carmen de Mairena, té tant de morro. Acabar amb el PSC és un imperatiu democràtic quasi tant com un imperatiu nacional.

#4 Ramon, Barcelona, 25/03/2011 - 17:23

Ahir la frase clau de Polònia va ser el "Monegal" deixant anar que "Polònia ja no mossega tant com abans" perquè la paròdia d'Artur Mas ja no incorpora no sé quin cony d'irrellevant mandanga. Ara anirà per aquí. Defensar-se atacant. Resultarà que, damunt, són ells els que es queixen.

#3 La teletieta, 32 anys de sociates, quin fàstic, 25/03/2011 - 14:53

De què es queixa aquest de la crosta fastigosa si a TV3 hi manen encara els d'abans?