Publicitat
Comunicació · 4 de Maig de 2021. 11:43h.

El PSC oblida que va excloure TV3 del 155

Ara es queixa de la manca de "crediblitat" de la cadena

El PSC oblida que va excloure TV3 del 155

El PSC, que va pactar amb el PP va deixar TV3 al marge de l'aplicació del 155 l'any 2017 després de la declaració d'independència en el Parlament, ha presentat un document en el qual promou la "refundació" de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), l'ens públic en el qual s'integren els mitjans públics catalans, com TV3 i Catalunya Ràdio.

La intenció dels socialistes és “reconstruir el vincle de confiança” d'aquests mitjans amb els ciutadans i “refer la seva credibilitat” després d'una dècada en què s'han sumit en una “progressiva conversió” com a “altaveu de continguts independentistes cata vegada més radicalitzats”.

El document, aprovat per l'executiva del partit aquest dilluns, promou una refundació basada en dotze aspectes que per als socialistes la justifiquen, com la necessitat de restablir les missions de servei públic, elaborar un pla estratègic integral, redactar un nou contracte-programa, renovar els òrgans de govern de la CCMA i el Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), una reestructuració organitzativa, tècnica, operativa, etc. Però sobretot, denuncien que els mitjans que integren la CCMA han faltat al principi de pluralitat.

Els socialistes consideren que hi ha dues propostes "irrenunciables" com la necessitat de "restablir les missions de servei públic" com garantir "la transmissió d'una informació veraç, objectiva i equilibrada, respectuosa amb el pluralisme polític, social i cultural, i també amb l'equilibri territorial". I en segon lloc, renovar els òrgans de govern de la CCMA i del CAC, els mandats del qual estan caducats des de fa anys.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 05/05/2021 - 00:35

Se puede ser buena gente y bondadoso sin tener que besar los pies de esta gente

Hay quienes son buenos con quienes no son sinceros,y anteponen intereses de un partido en lugar de intereses de la gente,por quienes dicen estar de su lado.Yo no lo soy

Excluyen TV3 para no enfadar a sus socios,pero forman cordones sanitarios sin vacilar

#9 Telamarinera , Vng, 04/05/2021 - 18:23

Iceta, es que te decimos lo mismo que a otros. Entona un mes culpa, relata lo que a tu entender ha sido desastre, y los que te quieren y muchos de los que no, pensarán que eres un hombre de bien.
Ahora eres molesto, sea Twitter, sea una nota de prensa.

#8 Perico, Matadepera, 04/05/2021 - 15:48

Ya se sabe que los "amics" del PSC sólo se quejan del nacionalismo catalán cuando no tienen nada que hacer; cuando tienen ocasión de hacer algo al respecto, todo son "flors i violes".

#7 josep26, Gual permanent, 04/05/2021 - 14:47

Hesus ací autèntics llepaculs de la burgesia independentista. Balla Iceta balla, i calla.

#6 David, FOLGUEROLES, 04/05/2021 - 14:46

¡¡Que aburrimiento con esta gentuza!!