Publicitat
Comunicació · 28 de Gener de 2022. 16:38h.

El PSC s'acomiada amb elogis de la presidenta de la CCMA

David Pérez destaca la "valentia" de Llorach per gestionar els mitjans públics

El PSC s'acomiada amb elogis de la presidenta de la CCMA

El president de la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), el socialista David Pérez, ha elogiat en la sessió d'aquest divendres la tasca de Núria Llorach com a presidenta en funcions de la CCMA.

"M'agradaria agrair i enviar una abraçada a la Núria Llorach, una dona que ha demostrat molta valentia i molt servei públic per gestionar la ràdio i televisió pública en un moment molt complicat de retallada econòmica", ha destacat el diputat del PSC.

Pérez ha remarcat que Llorach ha mostrat predisposició "sempre" quan se li han plantejat canvis d'última hora o alteracions en l'ordre del dia de les comissions. "Jo crec que en aquesta comissió ja no ens tornarem a veure, però espero que ens continuem veient fora d'aquesta comissió", ha afegit.

Llorach, per la seva banda, ha dit que "ha estat u honor presidir durant gairebé sis anys la Corporació" i ha desitjat "molta sort i encerts en la nova etapa". "Espero que sigui exitosa per a la Corporació i el servei públic audiovisual del nostre país".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Andrea, Barcelona, 29/01/2022 - 09:56

Alucinante!!!

#3 Pepe, Barcelona, 28/01/2022 - 17:03

Muestra del acomplejamiento del PSC

#2 Marcial Heredia, el circo de la tele, 28/01/2022 - 16:55

María, pellízcame para saber que todo lo que dice no es un sueño.

#1 Very, A, 28/01/2022 - 16:52

Una razón más para no votar PSC-PSOE.

#1.1 Marc de Vich, Vich, 28/01/2022 - 19:06

Yo no sé quién les hace los estudios de mercado, pero que una mayoría de gente que los votó en algún momento, este harta de ellos, y más cuando se va descubriendo el pastel, creo que sólo por un mínimo coherencia y sentido común, van a perder muchos votos, y no se lo esperan, en toda España