Publicitat
Comunicació · 22 de Desembre de 2011. 13:21h.

'El Punt Avui' no paga l'extra de Nadal

L'empresa al·lega que "no té diners" però els treballador creuen que és "una forma de pressió perquè s'acullin a l'ERO"

'El Punt Avui' no paga l'extra de Nadal

Portada d'El Punt Avui

El Punt Avui no ha pagat la paga extra de Nadal als seus treballadors, segons ha sabut e-notícies. L'empresa al·lega que "no té diners", segons fonts dels treballadors. Aquests, però, consideren que és "una forma de pressió perquè la gent s'aculli a l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO)".

Malgrat les al·legacions de l'empresa, la Generalitat va aprovar una subvenció de 240.000 euros el passat 12 de desembre per concepte d'insercions de monogràfics d'informacions per a pimes en les edicions impresa i digital del suplement econòmic del diari.

D'altra banda, Hermes i Corporació Catalana de Comunicació, propietaris del diari, ha començat aquesta setmana el procés de mediació davant la Generalitat de Catalunya per negociar l'acomiadament de 79 treballadors, el 26% del total de la plantilla.

La sagnia en els llocs de treball recauran en 48 periodistes procedents del diari El Punt i altres 30 de l'Avui, segons van explicar fonts sindicals.

El grup va iniciar el 2 de desembre un ERO per acomiadar a 83 treballadors, una xifra que s'ha reduït a 78 per la renúncia de cinc empleats les últimes setmanes. Només l'any passat, El Punt Avui sumar tres milions d'euros en ajudes públiques.

Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 Neng de S'Agaró, S'Agaró, 23/12/2011 - 13:20

I ara no cobraran ni la nòmina de desembre. la pregunta és on són els diners de les subvencions. què n'han fet els capos?

#10 Fèlix de Sant Serni, Tavèrnoles, 23/12/2011 - 12:35

AVUI li han donat la PUNTilla. El nacionalisme histèric i pagat amb la suor de tots els catalans està a punt de finir. (Finis cathaloniae). Que torni en Franco, contra ell teniem cantants, premsa, il.lusió, diners, partits, gresca i xerinola. VISCA EL GENERAL FRANCO (ell ens motivava)

#9 Johann, Independència per La Ciutat Cooperativa , 22/12/2011 - 23:12

Ón són les subvencions?.Ón són els diners del poble que s'els hi han donat?,respostes,volem respostes dels feixistes catalans..

#8 Faithless, Barcelona, 22/12/2011 - 20:43

És una llàstima el que està passant amb aquests dos diaris i sobretot amb la capçalera històrica de l'Avui. Què està fent Hermes? Jo em pensava que amb la fusió s'acabarien els problemes però sembla que no tenen aturador.
Prou de donar carnassa als anticatalans que no els han llegit i menys comprat

#8.1 Manolo Elnick, Barcelona, 22/12/2011 - 21:25

Comprar no, pero leer y comentar el digital Avui un montón (en la época de Lara y Godó) era bastante divertido y había records de ¡mil comentarios! desde que lo compraron los payeses gironins ni lo leo.

#7 Badoret, Barcelona, 22/12/2011 - 16:45

Val mes que pleguin d´una vegada. Tot el que publiquen només interesa als quatre catalanistes que encara queden en aquest país. A més viuen de la subvenció, atorgada perque un dels directors, es el que escriu les memòries d´en Pujol, A sobre es varen fer càrrec de l´Avui, que era un desastre.

#7.1 Terraxa, Terrassa, 22/12/2011 - 17:46

doncs deu escriure també les del Montilla per què no ha parat de rebre subvencions des de pràcticament la seva fundació.