Publicitat
Comunicació · 2 de Novembre de 2022. 20:06h.

El reciclatge de Ricard Ustrell

De fer una broma al Rei a acabar entrevistant Cicciolina

El reciclatge de Ricard Ustrell

La carrera del periodista Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio i TV3 es va disparar després de la broma telefònica que el programa 'Tot és molt confús', de Catalunya Ràdio, li va fer al llavors Rei Joan Carles per felicitar-lo pel seu aniversari l'any 2011.

La broma va acabar costant el càrrec al presentador, Pere Mas, però Ustrell va continuar a la Corporació. En aquesta broma, que no es va arribar a emetre, però es va filtrar a les xarxes, Ustrell va dir que trucava en nom del senyor Mas (Pere Mas) per felicitar el Rei, i el personal de la Sarsuela va posar en contacte a tots dos, pensant que es referia a Artur Mas.

Des d'aleshores Ustrell ha presentat programes com El Suplement a Catalunya Ràdio o el FAQS i el Planta Baixa, entre d'altres a TV3. Actualment, presenta el Col·lapse a la cadena pública i en el darrer programa va entrevistar la cantant i actriu porno hongaresa, lena Anna Staller, més coneguda com a Cicciolina; i l'actriu Penélope Cruz. I l'anterior cap de setmana va entrevistar la cantant Rosario Flores.

Cicciolina va remarcar que fa trenta anys va visitar el programa Àngel Casas Show perquè "estimo Espanya" i també perquè "m'encanta la gent espanyola, la seva calidesa, són calents, són dolços..."

Cruz, per la seva banda, va dir en una entrevista enregistrada prèviament molt enfocada a tractar l'estrenar "En los márgenes" i la seva participació en la pel·lícula "Ferrari", dirigida per Michael Mann, on interpreta Laura Ferrari, la dona del magnat de l'automòbil Enzo Ferrari. 

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos Gomez, el caloret, el caloret, 02/11/2022 - 21:21

Es que el hombre es joven, ambicioso y a la vista del clamoroso exito de la operacion viajeconnosotros que nos organizaron la prodigiosa familia Pujol y sus jaraneros pupilos, ha empezao a recoger todas la velas posibles y diluir lo que pueda de su lamentable pasado haciendo costat al fallido delirio amarillo, que la vida es mu larga y en T5 pagan

#4 dededavis, Pamplona, 02/11/2022 - 20:40

Yo, la verdad, la Cicciolina me suena,per esta otra elementa, no se quien es.

#3 dededavis, Pamplona, 02/11/2022 - 20:38

¿Y quien es esta tía?

#2 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 02/11/2022 - 20:38

Muestra un insólito interés por italia... Ciciolina, la Ferrari... Aunque tienen tintes mafiosos sería un error que tomaran a la audiencia por italianos. Ma che diavolo stai facendo, sono di Sant Joan de Vilamajor!

#1 Marc de Vich, Vich, 02/11/2022 - 20:28

Fuera de sus cuentos y chanzas y de su vida de vodevil, como una comedia burlesca de teatro, acompañada de tics y espasmos, llenos de afloramiento de complejos inmaduros e infantiles, no valen para nada, ni siquiera lo que valía un duro sevillano, que ya es decir