Publicitat
Comunicació · 5 de Juny de 2010. 10:12h.

El reportatge de TV3 sobre la independència cou al PSC

"El tractament del cas català va ser per nota"

El reportatge de TV3 sobre la independència cou al PSC

Daniel Fernández, en primer terme, en un acte del PSC

El reportatge 'Adéu Espanya?' retransmès per TV3 ha causat malestar al PSC. La mostra és l'article que publica el diputat del PSC a Madrid, Daniel Fernández, un home de la confiança de Montilla, i l'historiador Joaquim Coll, aquest dissabte a El Periódico.

Consideren que "vam veure un al·legat a favor de la independència que, encara que pretenia simular ser un treball periodístic neutral, oferia un relat construït amb la clara intenció que el teleespectador respongués afirmativament al títol del programa" i que "el tractament del cas català va ser per a nota. Vist des de fora, sembla que a Catalunya hi hagi un clamor independentista al qual només s'oposa el marc jurídic espanyol".

També que afirmen que "ens preocupa una utilització tan parcial de recursos públics per part d'una televisió també pública" i que "·l fet rellevant és que el programa donava a entendre que els catalans no tenim cap altra opció el 2010 que no sigui escollir entre acceptar resignadament una suposada involució autonòmica o sumar-nos civilitzadament i amb tenacitat castellera a la secessió territorial".

Publicitat
Publicitat

105 Comentaris

Publicitat
#105 despertaferro, l´h, 08/06/2010 - 10:51

Jooo pero que cansinos que soys los frikis indepes, pero si esto es muy facil el dia de las elecciones votais a partidos soberanisitas y cuando seais mayoria pues no hara falta ni consultas ni referendum ni gaitas. Por cierto CIU no vale por ahora.

#104 Unatal Marqueta, Sant Joan Despí, 06/06/2010 - 22:44

Doncs prepareu-vos, que dimarts, dia de vaga, el repetim. Que n'apreguin els sindicats sociates!

#103 Marcel, Barcelona, 06/06/2010 - 19:30

Ui, ui, ui quins nervis... El personal comença a actuar amb responsabilitat i ja veu que només ens queda una sortida. Als diputats del PSC que escalfen cadira a Madrid (i cotxe oficial) els costarà veure-ho (vegeu: http://perabonspatricis.blogspot.com)

#102 Mr. X, bcn, 06/06/2010 - 15:37

Mateu: si no veus q Catalunya és la darrera colònia d'espanya no pots dir q vius al món real. Qui s'arrapa com una sangonera i xucla tan intensament com pot ha de ser conscient q el seu espoli s'acaba. No patiu: la independència també us farà lliures

#101 Borja Brufau, Aluche, 06/06/2010 - 15:34

¡Pero si no habéis ganado un referéndum ni amañando las normas y los resultados! ¡Ridículos!