Publicitat
Comunicació · 4 de Setembre de 2012. 12:55h.

El repte d'Àngel Llàcer

Substitueix Pere Mas a Catalunya Ràdio

El repte d'Àngel Llàcer

Llàcer, amb Manu Guix

Catalunya Ràdio ha presentat la nova temporada, marcada per "la voluntat d’incidir en la vessant de servei públic de l’emissora i en el seu rol de ràdio nacional de Catalunya". Destaca la incorporació d'Àngel Llàcer i Manu Guix, que presentaran Els Optimistes, a la mateixa hora que Pere Mas feia el Tot és molt confús.

La segona de les novetats és també al migdia: El mirall, amb Marta Romagosa. Es tracta "d’un programa útil, de servei públic, de preguntes i respostes, i de molta participació ciutadana". També torna, després de 12 anys, el programa Els viatgers de la gran anaconda, amb Toni Arbonès.

Pel que fa els programes consolidats, El matí de Catalunya Ràdio arrenca, en paraules del seu director, Manel Fuentes, amb el repte de “posar un guant de seda al puny de ferro” de l’actualitat, "oferint un programa molt més obert, capaç d’esponjar la duresa de la informació amb l’interès humà i les històries personals dels qui se’n surten".

En la presentació, Fèlix Riera ha parlat de la voluntat de tirar endavant "un projecte de primer nivell informatiu, on la cultura ha de ser part continuada del servei públic que s’ofereix, i que es veurà reflectida en tots els programes".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Àcrata, Badalona, 04/09/2012 - 21:17

Ja posats, que nomenin la Beth Cap d'informatius.

#9 spanish, Madrid, 04/09/2012 - 17:36

siempre los mismos ,, mas d elo mismo.......madre mia

#8 joan, canet, 04/09/2012 - 16:54

Quina merdeta de ràdio estan fent i de tv3 no cal ni parlar. Qui vol carregar-se els mitjans públics, ara per ara és claríssim: CiU. Els programes, pocs, que encara valien un poc els lleven, Pere Mas feia un programa divertit, desacomplexat i no-espanyol. TV3 és la tele del futbol i miserable.

#7 Miquel, Barcelona, 04/09/2012 - 16:32

D'això se'n diu anar de mal en pitjor. Catalunya Ràdio és a punt de tocar fons. Esperem que algun dia recuperi el prestigi que els darrers cinc anys s'ha deixat pel camí.

#6 Kropotkin, Vic, 04/09/2012 - 16:28

Por favor, que no suvencionen a estos tambien. Ya vale con Omnium, Mikimoto, Sala i Martin, etc. Además, la ultima vez que los subvencionaron se lo gastaron todo en blanqueador dental y es horrible mirarlos...

#6.1 Jordi, L'Ametlla de Mar, 04/09/2012 - 21:44

No has entes res,aquestos son mes teus que nostres.