Publicitat
Comunicació · 17 de Setembre de 2021. 10:45h.

El secret més ben guardat de TV3

El que cobra Pilar Rahola

La diputada de Ciutadans, Anna Grau, i la diputada d'el PSC, Bea Silva, s'han queixat durant la sessió de control a la CCMA al Parlament, que TV3 no informi del sou de Pilar Rahola per les seves col·laboracions a la televisió pública.

Anna Grau ha retret a director de TV3, Vicent Sanchis, que "molesta i fastigueja haver de treure tota la informació amb pinces". “Amb vostès no hi ha manera de saber què cobren Pilar Rahola o Jair Domínguez per deixar anar les bajanades que deixen anar. No hi ha manera de saber-ho ni que vostès ens ho expliquin”, ha lamentat.

Grau ha advertit els dirigents de la CCMA que “els recordo que ja no tenen majoria al CAC i els recomano que es vagin preparant per una auditoria. Senyor Sanchis, al ritme que va la renovació de la Corpo em sembla que encara serem a temps de fer-la amb vostè”, ha sentenciat.

Pilar Rahola al FAQS. Foto: TV3
Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#24 Joaquim Moriscot, L'Hospitalet de Llobregat, 19/09/2021 - 17:39

La Sra Grau tè raò. Tots els col·laboradors i periodistes que treballen en mitjans de comunicació públics, els ciutadans hauríem de saber quin sou cobren.

#23 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 18/09/2021 - 20:57

La qualitat no té preu!! La Pilar és el Messi de TV3!! Li hem de pagar el que calgui!! No podem permetre que ens la prengui una altra televisió francesa o russa!!

Quanta dignitat!!

#22 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, Aragones dinos cuanto cobra ?, 18/09/2021 - 18:39

Tendra que COBRAR MUCHO MUCHO , Para que ESCONDAN TAN BIEN LO QUE COBRA ..PILAR RAHOLA .. LA GRAN DEFENSORA DE ISRAEL Y SUS MILITARES , Que MATAN PALESTINOS DE GAZA LA DESTRULLEN ..ELS JUGADORS DEL BARÇA . Se bajan el Sou ¿POR QUE NO SE LO BAJAN A PILAR RAHOLA Y POLITICS CATALANS ? Hiriamos mejor tots cobran masa .

#21 BEJOTA, bcn, 18/09/2021 - 11:40

TE RECUERDO , RAHOLA , LO QUE TE DIJO EL PRESIDENTE DEL CLUB DE EMPRESARIOS ALEMANES :"SI NOS TOCAN LAS NARICES CON LA CONSTITUCIÓN , NOS VAMOS." (VER NISSAN , BOSCH, CONTINENTAL ,ETC.) EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS RAHOLA , FERRUSOLA , FORCADELL, DE GISPERT, PONSATI , Y DEMÁS EJEMPLARES DEL MATRIARCADO CATALAN ,CAUSA DE FRUSTRACIÓN.

#21.1 recordad 6 y 7 septiembre, secesionismo es fascismo, 18/09/2021 - 12:20

lo curioso es que ninguna de las que nombras han trabajado de verdad nunca, siempre han vivido de la teta de la catalanidad a ultranza sin dar un palo al agua

en Cataluña es suficiente con envolverse en la bandera para vivir a costa de los demás

#20 Logicademocratica, Badalona, 18/09/2021 - 08:54

En canvi Annna Grau i els seus sequaços palmeros es diu que cobren de les clavegueres de l’Estat. Es Vox.. Populi.